libor12 , Beaver a IdahoPsycho píše: Jinak jeste potrebuju poradit kdo se tu vyzna ve zvysovani vykonu agregatu..........
prvne jmenovany asi rad pomuze? druhy je skvely taky obzvlast v teorii a Idaho umi dodat dily
mozna nekdo dalsi?
libor12 , Beaver a IdahoPsycho píše: Jinak jeste potrebuju poradit kdo se tu vyzna ve zvysovani vykonu agregatu..........
Aha, jestli jsem to dobře pochopil, tak Beaver je u tebe jenom takový teoretický kecalPavo.B. píše:libor12 , Beaver a IdahoPsycho píše: Jinak jeste potrebuju poradit kdo se tu vyzna ve zvysovani vykonu agregatu..........
... druhy je skvely taky obzvlast v teorii ...
Já to četl...ombre píše:Aha, jestli jsem to dobře pochopil, tak Beaver je u tebe jenom takový teoretický kecalPavo.B. píše:...druhy je skvely taky obzvlast v teorii.... Dobře, já mu to vyřídím
Nárazníky bych možná vyspořil(chromované),ale je to na dýl.Vedle světel jsou pozičky.Blinkry jsou z boku na blatníku a vepředu na nárazníku.Pozičku mám navíc jen jednu,ale popravdě Ti napíšu,že je to takovej úzkoprofil,že bych byl blázen,kdybych se jí zbavil.Jako na potvoru mám náhradní tu,co mám i na autě v pořádku.No a tu rozbitou marně sháním co mám tohle auto(3 roky)Psycho píše:Meekrob: JOu bylo by to fajne...jenze me pak napada otazka jak vest kabely od volantu nekam dal. Tedka jsou tam totiz dva otocne kontakty.....aby se moh volant tocit....a v pripade 6 linek na vedeni signalu si to neumim predstavit...
Keeek: Jo blinkry nemam.. Ty jak sou hnedka vedle svetel.......
A docela me trapi narazniky........delam si teda vlastni z laminatku ale ten chromovej by tam byl lepsi......o mrte.....
Jinak jeste potrebuju poradit kdo se tu vyzna ve zvysovani vykonu agregatu..........