Celica AT160 r.v. 1989 alternativní motor 1,6i - 16V??

vše ohledně modelové řady Celica
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Však aj ja som začal viacej hĺbať a hľadať viac info o tejto šialenosti...ono zlepiť 7A a GE dokopy nie je problém. Treba ale povymieňať minimálne piesty a ojnice. Vstrekovače by fakt mali byť z 3S-GE - nutná úprava hlavy aby sedeli. Horšie to bude s tou elektrikou - ono ECU by mala sedieť z 4A-GE, ale problém je s obmedzovačom otáčok...no fakt to nie je také jadnoduché...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Tak mám pravděpodobně vylágrovanou kliku a uvažuju vážně o koupi 4a-gze ale netuším jak je to s tímto motorem. Netušíte jestli musím mněnit i ECU nebo zůstane původní ze 4A-GEL? Vzhledově tyhle motory vypadají stejně ale je něco jinýho uvnitř? A jak je to s výkonem? Zatím jsem nenarazil na nějaký pořádný informace na netu ohledně těchto motorů.

A co jste to tu psali o tom 7A-ge je fakt síla-Tak když přestaví 4A-GE na tuhle skládačku,a nebude to mici tolik točit,tak je to k ničemu.Krása 4A-GE bych řekl že je právě v těch otáčkách.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Jak už tu zaznělo,4A-GE je jeden z nejlepších motorů který se používá. Ať už to jsou drifteři nebo závodníci jako například Keiichi Tsuchiya se svojí Corollou AE86. Já mám také Celicu 1.6 4A-GE.
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tonda píše:Tak mám pravděpodobně vylágrovanou kliku a uvažuju vážně o koupi 4a-gze ale netuším jak je to s tímto motorem. Netušíte jestli musím mněnit i ECU nebo zůstane původní ze 4A-GEL? Vzhledově tyhle motory vypadají stejně ale je něco jinýho uvnitř? A jak je to s výkonem? Zatím jsem nenarazil na nějaký pořádný informace na netu ohledně těchto motorů.

A co jste to tu psali o tom 7A-ge je fakt síla-Tak když přestaví 4A-GE na tuhle skládačku,a nebude to mici tolik točit,tak je to k ničemu.Krása 4A-GE bych řekl že je právě v těch otáčkách.
určite potřebuješ ECU už jen kvuli plenní. seriová ecu GZE navíc vydrží plnění až k 20PSI což stačí k dosažení hrance 200PSů ( s dalšími upravami )..
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

Každopádně doporučuji si prohlédnou tuto stránku http://club4ag.com/ myslím že zde najdete uplně vše.
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
Odpovědět

Zpět na „Celica“