byl jsem na okruhu 2x a už bych tam, s čeldou nejel!!!je to auto na okruh slabé a nebo by muselo mít najetých 50tis a né 200tis. jak moje tehdy poprvé jsem si dal 7 koleček to bylo docela v poho jen brzdy to moc nerozdejchali za čas jsem je musel měnit a když jsem tam byl naposled tak brzdy po 2 kolech začaly kopat jak prase a voda z chlazení mi upšoukla,tak jsem byl rád že to dopadlo aspoň tak.nejvíc jsem měl strach z gum jak je oholím a v poho.kdybych tam měl zase jet ,tak leda z evem nebo něčím novějším i s tou 7.gen nebo gt-four ta by to mohla snést ten nápor,fakt to člověku nějak nepříjde,ale to auto dostane za té cca0,5 hodinky dostane záhul jak prase....prostě jsou ty naše auta stará bohužel
Jak to rekl jeden moudry typek na srazku v Brne, na okruhu to nikde nejede tak rychle jak to tocis. Treba s BMW bych se na okruh nebal, ale s celicou a podobnymi auty (motor na pric) uz bych tam nevlezl. Jsou pravotocive zatacky a tahle. Vzhledem k tomu, ze to ma sani hodne v pravo, tak tam hrozi odliti oleje..dej si merak tlaku a jet..
Ja bych jel hned,okruh planuju taky .Bohužel zadní tlumiče sou kaput,takže bych se moc neprojel,možná příště,to už bude na celice snad stavitelnej podvozek....
To vas teda moc dneska na okruh nedorazilo... dojel pouze Francouz s cernou 7g
Byla to parada, krasne jsem si zablbnul, na rovinkach kvuli vykonu nic moc, ale zatacky jsem si uzival
Pouze 1x vylet mimo trat a to jeste pouze dvouma kolama
Za rok se tam snad potkáme.
Jenom dotaz:
1.Jakej máš na celice podvozek -Plánuju komplet novej stavitelnej podvozek
2.Brzdy máš seriový?Sou celkem ok,ale na ostrou jízdu na okruhu se mi zdaj nic moc
Thomas CZ píše:Za rok se tam snad potkáme.
Jenom dotaz:
1.Jakej máš na celice podvozek -Plánuju komplet novej stavitelnej podvozek
2.Brzdy máš seriový?Sou celkem ok,ale na ostrou jízdu na okruhu se mi zdaj nic moc
Proc za rok? Ty jizdy tam jsou 1x-2x do mesice
Jinak ja mam vsechno seriovy, pouze mam ted novy vsechny tlumice a to je v tech zatackach sakra znat
A brzdy taky seriovy a uplna parada, dneska 30 minut intenzivniho brzdeni a i ke konci tak 90% ucinek... jenom mam takovej blbej pocit ze mi ubylo tak 3mm z desticek, koutoucu, gum i spojky
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)