Okna špatně dovírají
Okna špatně dovírají
Dobrý den, Mám na své Toyotě Avensis rv.98 2.0 TD Combi(CT220) elektrické otvírání oken.U řidiče mi dělá okno někdy problém,že mi sjede zpátky při zavření.Když na něj zatlačím rukou jak jede nahoru tak se zavře.Zjistil jsem,že když okno chytnu a kývu s ním do boku tak je tam´nehorázná vůle.U zadních oken není vůle žádná.Tak jsem rozebral dveře a celkem nic jsem nezjistil. viděl jsem jen takové plastové packy na tom okně,které jsou asi vychozené. Prosím Vás víte někdo jak to poštelovat nebo problém odstranit? Děkuji za vaše rady.
-
- Člen Týmu
Na můj AVE jsem si pořídil deflektory(v obchodě tomu říkali ofuky)na přední okna, při zavírání okna řidiče dojelo nahoru a hned zpátky, když jsem deflektor sundal zavírání okna fungovalo normálně.Tím chci říci, zkus se nejdřív podívat na těsnící gumu okna jestli není nějak shrnutá, protože když okno narazí na překážku tak se automaticky zase otevře?
corolla-dříve
avensis-nyní
hilux-práce
avensis-nyní
hilux-práce
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ty dorazy se dají nastavit, ale mi to nepomůžeKarel Staněk píše:Na můj AVE jsem si pořídil deflektory(v obchodě tomu říkali ofuky)na přední okna, při zavírání okna řidiče dojelo nahoru a hned zpátky, když jsem deflektor sundal zavírání okna fungovalo normálně.Tím chci říci, zkus se nejdřív podívat na těsnící gumu okna jestli není nějak shrnutá, protože když okno narazí na překážku tak se automaticky zase otevře?

Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Je to bolest tohoto modelu. Me to dela tez. Ty plasty mam vylamany a jednou mi okno dokonce vydadlo ze stahovacky a padlo do dveri. Myslel jsem, ze je po nem, ale vydrzelo. Rozdelal jsem dvere a povedl v ramci moznosti GO stahovacky, ponevadz v TOY za ni chteli (komplet bez motoru) neco prez 5 tisic. Ty plasty jsem nahradil sroubkama, ktery jsem zavrtal do toho ocelovyho vedeni. Vypada to hrozne, ale funguje to.
Predni okno u ridice stahuji vyjimecne, (v zime vubec). Nerad bych zase resil vypadle sklo. Byl jsem svedkem na dovolene, kdy prijela rodinka s vypadlym sklem s autem tak tri, ctyri roky stary. Pravdepodobne o autu vedeli jen to, kam se leje palivo a kde to ma volant, ponevadz chlapek nemel ani obycejnej sroubovak. No zkratka pul dne lital po kempu a resil auto (okno), aby mohl od nej v klidu odejit.
Nekde jsem cetl, ze ten doraz, ktery je vlastne resen nadproudem, se da auto naucit. Je na to jakysi postup (nekolikrat nahoru - dolu) Nevim, jestli je to pripad tohoto modelu. Obcas se mi stane, ze mi okno po pokynu - jed az na doraz (druha poloha prepinace), sjede zpet, proto ho radeji zaviram manualne (prvni poloha).
Zaver: Neresim to, zvykl jsem si.
Predni okno u ridice stahuji vyjimecne, (v zime vubec). Nerad bych zase resil vypadle sklo. Byl jsem svedkem na dovolene, kdy prijela rodinka s vypadlym sklem s autem tak tri, ctyri roky stary. Pravdepodobne o autu vedeli jen to, kam se leje palivo a kde to ma volant, ponevadz chlapek nemel ani obycejnej sroubovak. No zkratka pul dne lital po kempu a resil auto (okno), aby mohl od nej v klidu odejit.
Nekde jsem cetl, ze ten doraz, ktery je vlastne resen nadproudem, se da auto naucit. Je na to jakysi postup (nekolikrat nahoru - dolu) Nevim, jestli je to pripad tohoto modelu. Obcas se mi stane, ze mi okno po pokynu - jed az na doraz (druha poloha prepinace), sjede zpet, proto ho radeji zaviram manualne (prvni poloha).
Zaver: Neresim to, zvykl jsem si.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla