Ahoj, mám trošku volný přední nárazník. Hýbe se mi v celku přímo pod maskou. Než se v tom začnu hrabat, netušíte, kde všude jsou hlavní šrouby, které je nutné zkontrolovat? Ideální by byl nákres, pokud někde existuje.
díky moc
Michal
E11- přední nárazník - uchycení?
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
E11- přední nárazník - uchycení?
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
Re: E11- přední nárazník - uchycení?
Tech sroubu tam moc neni, par jich je na stranach, ale to te asi nezajima, kdyz se ti to hybe pod maskou a vepredu jsou tusim 4:Michal_F6 píše:Ahoj, mám trošku volný přední nárazník. Hýbe se mi v celku přímo pod maskou. Než se v tom začnu hrabat, netušíte, kde všude jsou hlavní šrouby, které je nutné zkontrolovat? Ideální by byl nákres, pokud někde existuje.
díky moc
Michal
2 jsou z vnejsku v krajich te spodni masky, jak je pod spz a 2 jsou zevnitr - kdyz otevres kapotu, tak najdes 2 cerne jazyky, ktere vedou z narazniku do takovych drzaku, kde se daji uchytit srouby (tady jsem puvodne srouby nemel, ale dal jsem je tam, protoze mi to taky prislo dost chatrne).
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Re: E11- přední nárazník - uchycení?
díky moc, mrknu na to podle toho Tvého popisu..peta píše:Tech sroubu tam moc neni, par jich je na stranach, ale to te asi nezajima, kdyz se ti to hybe pod maskou a vepredu jsou tusim 4:Michal_F6 píše:Ahoj, mám trošku volný přední nárazník. Hýbe se mi v celku přímo pod maskou. Než se v tom začnu hrabat, netušíte, kde všude jsou hlavní šrouby, které je nutné zkontrolovat? Ideální by byl nákres, pokud někde existuje.
díky moc
Michal
2 jsou z vnejsku v krajich te spodni masky, jak je pod spz a 2 jsou zevnitr - kdyz otevres kapotu, tak najdes 2 cerne jazyky, ktere vedou z narazniku do takovych drzaku, kde se daji uchytit srouby (tady jsem puvodne srouby nemel, ale dal jsem je tam, protoze mi to taky prislo dost chatrne).
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun