ale katalog u koblihy mají z logem high volt viděl jsem ho výrobce je kerr nelson a tady máš odkaz http://www.motorcaremotorfactors.co.uk/ ... elson.htmlIdaho píše:skoda že je to taková neznámá "značka" docela by mne zajímalo kdo to skutečne vyrábí ( jméno firmy ne produktu ) protože produkty Hight Volt nemám v žádném katalogu a stejne tak číslo nedohledámPetr píše:to gredy ja-ma:
kabely maj za 1270+poštovný byli by v sobotu tak jestli je chcete tak se ozvi zítra je objednám
můj tel.777232117
pro idaha:
výrobce HIGH VOLT kod výrobku OEF 421 na celicu st182 rok 89-92
je to přes auto kobliha přerov
Zapalovaci kabely - 5g problem
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
warrior píše:nebo kup motor na ktery to pasuje

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tuhle variantu jsem s greddym probíral také ale nebyl jsme si jist že to druhé víčko pasuje na rozdfelovač ( needeů jsme zda ty rozdelovače jsou shodné .. ).Leňulka píše:warrior píše:nebo kup motor na ktery to pasujeblba narazka, neradila bych to s tim vickem nemit s tim zkusennost, nejsem pisalek na zaklade reci "jeden kamos" vykladal a nebo ze "sem cetla" proste jsem to tak resila na svem ...
ty jsi to tedy zkusila? ( super vím do budoucna

takže kdo má raný model celicy s prvnímy konektory ať kupuje tyto kabely, sedí tam krásně, ne jako ty šmejdy prodávají jako druhovýrobu 
Ještě jednou děkuji Petrovi který mě z čista jasna zachránil.. Auto už přestalo cukat, nedusí se a táhne jako lokomotiva, konečně je všechno vyřešeno
Ale že to byla námaha 

Ještě jednou děkuji Petrovi který mě z čista jasna zachránil.. Auto už přestalo cukat, nedusí se a táhne jako lokomotiva, konečně je všechno vyřešeno

Prodam velmi kvalitni kabely
Tak na vysku sedi i zacvaknou akorat ze ten konec co jde do rozdelovace neni samec, ale samice... Musim je tedy prodat.
Jednalo by se o nepouzite 8mm Magnecor kabely 3-7k ohm, 55kV s mosaznymi konci do rozdelovace, rucne vyrobene v anglii na 5.gen GTI celicu 90-92 (bacha nejde na 92-94 co mam ja...) cena max 1500, s postovnym staly 2000... Zajemci pokud mozno z okoli Praha-Repy. Moznost odzkouset na miste + mam fakturu.
Jsou to tyhle
http://www.jdmperformance.co.uk/item_de ... rodID=3085
Na moji celicu dela magnecor jen ty cerveny KVcka pro racing ignition za 85 liber... coz je moc. Poradte nejake dobre kabely. Ted tam mam nedopatrenim polsky JCcka, ktery po par tisicich maji 8-16k ohm a izolace nema snad ani milimetr...
Jednalo by se o nepouzite 8mm Magnecor kabely 3-7k ohm, 55kV s mosaznymi konci do rozdelovace, rucne vyrobene v anglii na 5.gen GTI celicu 90-92 (bacha nejde na 92-94 co mam ja...) cena max 1500, s postovnym staly 2000... Zajemci pokud mozno z okoli Praha-Repy. Moznost odzkouset na miste + mam fakturu.
Jsou to tyhle
http://www.jdmperformance.co.uk/item_de ... rodID=3085
Na moji celicu dela magnecor jen ty cerveny KVcka pro racing ignition za 85 liber... coz je moc. Poradte nejake dobre kabely. Ted tam mam nedopatrenim polsky JCcka, ktery po par tisicich maji 8-16k ohm a izolace nema snad ani milimetr...
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
To uz by byly lepsi ty za 85liber na zavodaky...
Koukal jsem ze NGK dela pekny tlusty modry s dvojitou izolaci. Uvidim za kolik je bude mit Bartak mel bych tam mit slevicku... ale za 60 dolaru jako v USA to nebude...
Sere me ze ty magnecory uz asi neudam a dvojka je v ty prdeli...
Koukal jsem ze NGK dela pekny tlusty modry s dvojitou izolaci. Uvidim za kolik je bude mit Bartak mel bych tam mit slevicku... ale za 60 dolaru jako v USA to nebude...
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
TRD neni na zavodaky ?red píše:To uz by byly lepsi ty za 85liber na zavodaky...

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
možná
by bylo nejlepší koupit je přímo od toyoty. Když sem celdu kupoval, měnili jsme kabely a svíce a myslim že tam dávali kábly od Toyky. Nevim ale už na kolik vyjdou, kvalita je ovšem suprová.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++