No caute, me osobne je jedno v kolik se v patek odpoledne pojede, protoze mam dovolenou . Takze si to koukejte zaridit tak abysme mohli vyrazit nejak rozumne - a zadne vymluvy - tzn. 16:00 je idealni si myslim ale jsem i pro knedlovych 15:30
no takze Celerak vyjede v 15:30, protoze jezdi podle predpisu a my ostatni muzem vyjet pozdeji (protoze mame sportaky) a tak tam budeme driv jak on
Kysi píše:No caute, me osobne je jedno v kolik se v patek odpoledne pojede, protoze mam dovolenou . Takze si to koukejte zaridit tak abysme mohli vyrazit nejak rozumne - a zadne vymluvy - tzn. 16:00 je idealni si myslim ale jsem i pro knedlovych 15:30
no takze Celerak vyjede v 15:30, protoze jezdi podle predpisu a my ostatni muzem vyjet pozdeji (protoze mame sportaky) a tak tam budeme driv jak on
Kysi píše:No caute, me osobne je jedno v kolik se v patek odpoledne pojede, protoze mam dovolenou . Takze si to koukejte zaridit tak abysme mohli vyrazit nejak rozumne - a zadne vymluvy - tzn. 16:00 je idealni si myslim ale jsem i pro knedlovych 15:30
uz na tom pracuju tu ctvrou vidim realne a myslim si ze to je dostacujici cas aby sme tam v klidecku byly na sedmou
dr.knedlo píše:Zatím oficialni seznam lidi ... . dr.knedlo
Ghon
Tygr
Hibs
Skopek- jeste nepotvrdil
Petis + slecna Petisova + pes
Celerak+maaca
Spookey
Ja_ma + slečna ja_mová
Tomáš + jeho segra
Esab
Konik
Ivan66
CharlieCh + "drcera" + kamarád
Klinkáček + Klinkáčková
Paskiler + Pasklirová
Kysi
Karda
Market
Vachutka
Keny
Snad Esab
možná Štepán
jo a klucina s modrou šáde.. kdo si pamatuje z prvního srazu jen se mu nemuzu dovolat
Naposledy upravil(a) dr.knedlo dne stř 11.06.2008, 13:57, celkem upraveno 3 x.
TAK CO LIDICKY JAK TO BUDE SE SRAZEM V BYSTRICI?
SPACÁKY A PŘEZUVKY DO STANU SEBOU A TEPLÝ PONOŽKY:)
Brno 16:00
18:00-18:10 Bystrice pod Hostýnem Čerpací stanice Hunsgas, s.r.o.Benzínka na konci směrem Valmez
18:45-18:55 Valašské Meziříčí na čerpací stanice SHELL?(nebo parkač naproti ní)
19:30 Horní Bečva[/size]
VLAJKY SEBOU A HLAVNE VYSÍLAČKY PMR
Tak co? Jak to vidite?
Ja to vidim tak, ze pokud bude hezky, jedu driv a chystam prekvapeni.
Pokud bude prset jedu svama
Esab píše:Tak má účast je ohrožena - mám totiž čmeldu u karosáře a v pátek jdu ještě na noční . Tak pokud to vyjde, tak možná dojedu v sobotu.
Neobdrzel jsem od tebe prihlasku tak jsem pocital ze nedorazis.Misto na psani se urcite najde to se neboj:) Doraz klido v sobotu bude stejne ziva jako patek:)