Celkem štěstí pro ridiče...
  Celkem štěstí pro ridiče...http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... Zobraz=vse
Pokud máte u sebe nějaké fotky z nehod, tak je tam prosím také přidejte, prevence je dobrá a člověk víc přemejšlí při řízení, když tohle vidí...
 Celkem štěstí pro ridiče...
  Celkem štěstí pro ridiče...já si takhle zřídit Supřičku, tak už by mě stejně život nebavilHaky píše:Vážná nehoda s vozem Toyota SupraCelkem štěstí pro ridiče...
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... Zobraz=vse
Pokud máte u sebe nějaké fotky z nehod, tak je tam prosím také přidejte, prevence je dobrá a člověk víc přemejšlí při řízení, když tohle vidí...

natož kruhové objezdy, hrůůůza...
 natož kruhové objezdy, hrůůůza... 

)
 ) :D ikdyž to sem moc nepatří, mňo..
:D ikdyž to sem moc nepatří, mňo.. 
No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...

A tys byl primo u tyhle nehody? Ja bych se asi slozil, videt neci hlavu zevnitrTequilla píše:No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...

v autech je ten nejošklivější pohled na "lidi" ale časem si zvykneš a bereš to prostě "jenom" třeba jako rozstřelenou srnuHaky píše:A tys byl primo u tyhle nehody? Ja bych se asi slozil, videt neci hlavu zevnitrTequilla píše:No neni to tak davno, u nas na kruhovym objezdu vypadnul z kamionu parnivalec a trefil auto se dvema lidma. Nebyl to moc pekny pohled, ty lidi byli bez sance.Celerak2.0Gti píše:...jsou tam ty fotky jak vypadla z kamionu cívka s káblem...
 Je to věc zvyku a z počátku asi i trochu odvahy do toho jít. Jediný, co nekousnu doteď jsou děti
  Je to věc zvyku a z počátku asi i trochu odvahy do toho jít. Jediný, co nekousnu doteď jsou děti   ale těch zaplaťpánbůh tolik není
  ale těch zaplaťpánbůh tolik není   
   A že se někdy i jako zvyknutý stejně pobleješ, je úplně normální, to je věcí vypjatých nervů...
 A že se někdy i jako zvyknutý stejně pobleješ, je úplně normální, to je věcí vypjatých nervů...To je fakt, děti za ty nehody nemůžou a mají potom zkaženej celej životLaBuS píše:v autech je ten nejošklivější pohled na "lidi" ale časem si zvykneš a bereš to prostě "jenom" třeba jako rozstřelenou srnuJe to věc zvyku a z počátku asi i trochu odvahy do toho jít. Jediný, co nekousnu doteď jsou děti
ale těch zaplaťpánbůh tolik není

A že se někdy i jako zvyknutý stejně pobleješ, je úplně normální, to je věcí vypjatých nervů...

...a když jim k tomu řekneš svoje (néé jako četník, ale jako táta) tak máš na krku třeba hned stížnost na tvé vystupování (mě už se to opravdu stalo - pán v Á8 a že jeho 2 děti mezi sedačkami prostě stát budou, protože jinak nevidí z auta ven jak tatínek bravůrně a rychle řídí). Měl jsem mu radši dát kriplovi flastr a propíchat gumyfildis píše:Já když vidím ty rodiče, co s dětma v autě jezdí jako prasata, tak to bych fakt asi střílel

Něco se stalo a kamioňák mě asi uviděl, soudě podle prudkého snažení se trochu mi uhnout stranou! Rollnička to nevím jak zvládla, já sám si toho moc, co se týká detailů, nepamatuju, jenom jak začal uhýbat zadek prvně na jednu stranu, jak jsem uhýbal návěsu, pak na druhou, jak jsem uhýbal stromu, vyvalené oči řidiče osobáku jedoucího za kamiony a pak jsem najednou jel dál! Rollka bez jediného škrábnutí a já asi 200/100 tlak a 150 tepů za minutu. HUMUS, jet místo mě náklaďák, tak 100% bouračka.
 Něco se stalo a kamioňák mě asi uviděl, soudě podle prudkého snažení se trochu mi uhnout stranou! Rollnička to nevím jak zvládla, já sám si toho moc, co se týká detailů, nepamatuju, jenom jak začal uhýbat zadek prvně na jednu stranu, jak jsem uhýbal návěsu, pak na druhou, jak jsem uhýbal stromu, vyvalené oči řidiče osobáku jedoucího za kamiony a pak jsem najednou jel dál! Rollka bez jediného škrábnutí a já asi 200/100 tlak a 150 tepů za minutu. HUMUS, jet místo mě náklaďák, tak 100% bouračka.