Ty bys mu ji svěřil???Pepa píše:..................že by Kája.............?dlik píše:a kdo bude brát na sraz tvou dceru???Pepa píše: Bohužel asi nedá ...........i když do srazu je ještě daleko...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ty bys mu ji svěřil???Pepa píše:..................že by Kája.............?dlik píše:a kdo bude brát na sraz tvou dceru???Pepa píše: Bohužel asi nedá ...........i když do srazu je ještě daleko...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kua a proto jsem založil seznam, tak se dopisujte ať je v tom jasněji....Pavo.B. píše:Jeste to nevim na 100% procent ale asi pojedu a nejradsi kdybych se setkal s nekym v Brne
5. Jirih (Brnooo)KUBAJZZ píše:dlik píše:kua a proto jsem založil seznam, tak se dopisujte ať je v tom jasněji....Pavo.B. píše:Jeste to nevim na 100% procent ale asi pojedu a nejradsi kdybych se setkal s nekym v Brne![]()
takže:
1. Dlik
2. Pavo.B.
3. Kubajz (Opava)
4. Jarda (Nový Jičín)
proberu s ženou a uvidíme zda si uděláme výletKUBAJZZ píše:cesta tam je dobrá byl jsem tam minulý rok a mám podvozek -60 / - 40mm a nárazníky 6 cm od země a v pohodě.JouiCZ píše:uf cca 4 hodiny cesty.. no nevím s mojím podvozkem a cestama které vím jak vypadaj to bude mazec, ale asi ee, starlet je nachylny na hrboly a nerad bych ho odrovnal
Na OMV u Avion Shopping parku na začátku dálnice směr Bratislava (D2), hned za křížením s dálnicí na Prahu (D1)KUBAJZZ píše:nikdo další?nevadí.Tak na které pumpě se slezem?já to tam moc neznám u Brna směr Bratislava