Zadreny motor
ahoj, na konkurečním foru odkud jsem přilezl na návštěvu sem k vám kolega řešil to sámé co ty na Coupé 2,0. Jel, najednou rana a klep klep klep a zmizelo dosto oleje. Praskl mu zámeček na pánvi, ta se protočila a bylo vymalováno. Stalo se mu to v prosinci..Jen mi pořád není jasný, kam se ten olej ztratí, když se protočí pánev....
Hyundai Coupé 2,0 16V (139PS)
se mi stalo uplne to same.zajel jsem do servisu (To jsem byl jeste hodne blbej) s lehce klepajicim motorem.a on,ze presne nevi co to je(samozrejme keci!).dolil olej,takze to klepalo jen malinko a rekl,ze s tim mam najet 500 km,ze pak uvidi co s tim bude.To ze se motor zadrel,po 170km,uplne a skoro nesel ani natocit jsem poznal sam.Tem lidem proste neverim.Jo,vlastne jsem tam to auto jeste dotahl abych slysel ty chytry keci co s tim je.Samozrejmne,ze to podle neho bylo na komplet GO=40 000(alespon dle neho).To jsem si vsak sehnal jiny motor a s jeho koupi,dovozem+koupi nejakych drobnosti mne to vyslo na nejakych 7 tis
A od te doby me auto uz zadneho jineho mechanika nevidelo nez mne!Sorry,ze to sem cpu,ale kdyz uz se tu zminuje tak jsem taky pridal.Jinak doufam,ze ti auto nebude dlouho a hodne stat.

celica 1,6
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mozna bysme meli pomalu tvorit nejaky seznam tech břidilu. Clovek se az nestaci divit, co vsechno dokazou vypustit z huby, nebo spachat, kdyz vemou vercajk do pazoury.
2 Smirek: Doufam, ze znas toho cloveka komu to svěřiš.
2 Smirek: Doufam, ze znas toho cloveka komu to svěřiš.
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Sebe znam
A ten kamarad, ktery to se mnou bude delat je odkojen od malicka olejem a benzinem. Jeho otec a stryc jsou byvali zavodni mechanici, takze nejaka praxe tu je. Uvidim, na kolik bude ochoten pomoci. Jinak rozebrat to jsem schopnej sam, on bude spis na diagnostiku a montaz. Ani se na to moc netesim. Servis jsem zavrhl hned, protoze bych zaplatil jen 5000, nebo vic, aby mi rekli, ze je to rozbite.
2 warrior: Co ty mas za motor?

2 warrior: Co ty mas za motor?
Celica T20 1.8
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Tak jsem zacal shanet novy motor a podle slov mechanika (asi z vrakace) ktery mi ho nabidl, tak 7A-FE ma docela problemy s klikou. Ten motor ma pry malou olejovou vanu a pak staci par zatacek a uz je hotovo. Tak jestli bude ten jejich motor v poradku, jdu do nej, protoze generalku mi kazdej ocenil tak na 30t. Pouceni pro ostatni: do zatacek netocit
a za zatackami asi taky radeji ne.

Celica T20 1.8
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ohodnotil mi to Idaho, Libor a ten pan z Vrakace. Ono vymenit sali nestaci, nasleduje vymena pistu, pistnich krouzku, brouseni hlavy, kliky a komplet tesneni motoru. Takze se to docela prodrazi. Navic, kdyz to pry jednou projelo na klice, tak mi nikdo nezaruci, ze i po GO to neudela znovu. Snad nebudu litovat.
Celica T20 1.8