Engler4 píše:Tak tenhle se na silnici neztratí a o tom to také je.Líbí se my že je to sladěný k sobě ,možno to trochu ruší výfuk,ale může to být úhlem focení.Pokud by se všichni v úpravách držely u zdi pak by ten tuning byl pěkná nuda.Já si většinu věcí dělám sám,není to dokonalé ale stejnou Carinu nepotkáte, no a líbí se my trochu bláznivý americký tuning,bohužel to musí ustát naše silnice i policajty a vozí to rodinu.
proti tuningu tady nikdo asi nic nemá. Můj názor na to je když už tedy takto upravím karosérií,tak aby tomu jak agresivně vypadá odpovídal i motor a podvozek. Aby takto "neoplacal" 1.6ku a ta nejela ještě o 40 méně než v sérii.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Největší radost může mít stejně člověk z oho, když si udělá většinu sám a ne jako ty, co si zaplatěj firmu a pak machrujou... Jako chápu, že třeba lak a plechařinu si asi doma udělá málokdo, ale jsou jiný věci, který se dělat dají
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
Libor 12,souhlasím že to má jít tak trochu spolu,hlavně fabie 1,2 nebo 1,4 na 18" a vzádu s laufem z houfnice působí při jejich výkonech směšně,ale realita je taková že takových aut na srazech je spousta,a když koukneš do časáků tak také.Je to také o penězích ,slušná úprava motoru stojí v lepším desítky tisíc.Ne každý tuní jak já ,když jsem šel koupit na rodinné ježdění Formana a přijel domů s dvuolitrovou Carinou.Komentář manželky je nepublikovatelný.(':oops:')
Tequilla píše:Sorry, me se to nelibi ani trochu...vubec mi to auto k takovymu kridlu jako z rogala nesedi.
Jaký křídlo?
Jo, ukazto zase nefunguje, takze jsem myslel, ze se ptas na to co mas v profilu . Ohledne ty zluty cellicy, tak je to daleko daleko lepsi, jen se mi zda byt trochu moc boubelata
Jo...ta v profilu je moje hned po koupi...to křídlo šlo samosebou hned dolů