taky jsem ho v manuálu nenašel, ani ve schématu podtlaků, btw já ho, jak na minulý 1,6, tak i teďkon zaslepil, kdyby to náhodou neudělalo emise, tak ho zase na chvíli zprůchodnim
zhubni a ulehčíš mu taky promin, jen myslim nahlas
btw já plánuju sehnad místo rezervy dojezdovku, ale nedělám to kvůli odlehčení, ale abych zpoužitelnil kufr
Ja myslel ulehceni jako ze se do nej nebudou vracet ty sracky co leti z vyfuku
Jinak ja bych nikdy nevyndal sedaky, podle me je to totalni kravina a proti gustu. To uz pak neni auto, bych si pripadal jako v tanku, samy kov..
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
ja_ma píše:Ja myslel ulehceni jako ze se do nej nebudou vracet ty sracky co leti z vyfuku
Jinak ja bych nikdy nevyndal sedaky, podle me je to totalni kravina a proti gustu. To uz pak neni auto, bych si pripadal jako v tanku, samy kov..
však sedačky taky nevyndavám auto mám na to abych ho mohl používat na normální ježdění(tzn občas i 4 lidi), ne na závody
Já už mám z GT4 sedáky(zadní a u řidiče(skořepina)) venku dávno včetně bočních a zadních plastů.Ven šla i rezerva(dojezdová).Dál zmiňovaný EGR,klima,hlavní řemenice nahrazena duralovou,napínací kladka jakbysmet.Rozměrný a těžký litinový kat se odporoučel taky.Ještě půjde do kopru celá origo výfuková soustava-nahradí ji slabostěnný nerez.Jediná hmotnost,která půjde nahoru budou brzdy jelikož původní se ukazují na 17´kola slabé.180 a 182 mají rozumnou hmotnost.185 však přes svůj výkon tu váhu nezapře...
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."