Zadreny motor
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile klepe tak je pridrenej. Zvlast s protocenou panvi. Nepridreny motory neklepou 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
tak samozřejmě přidřený je, ale ne tak, aby chcípal. Já měl přidřený motor na renaultu 19 (1,8 16V 99kW), na 3.ojničním čepu, při 7000ot/min nestačilo mazání (stačilo, ale olej byl před výměnou a držel se na 7000 dost dlouho). Zakousl se natvrdo a zdechl. Startér s ním už neotočil. Po zchladnutí a násilném roztažení se zas rozběhl, ale nevytočil jsem ho víc než na 5000 a na volnoběh chcípal a vůbec neklepal, jen byl cítit úbytek výkonu. Rozebral jsem ho, zjistil promáčklou pánev na 3. ojničním čepu (držela pozici, jen byla zdeformovaná) a prodal ho na díly. Motor jsem měnil celek za celek.
Smirku, už jsi zjistil přibližné ceny GO nebo člověka, kdo to dělá?
Smirku, už jsi zjistil přibližné ceny GO nebo člověka, kdo to dělá?
Hyundai Coupé 2,0 16V (139PS)
- Smirek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No, tak psal jsem si s Celerakem, delal to stejne na 3S-GE a prislo ho to na 15t. Motos si vydelal sam, takze jen brouseni kliky a hlavy, plus tesneni a podobne. Tak pocitam to stejne, budu si to asi taky delat sam + kamarad. Uvidim, co tomu bude, protoze dat to do servisu, tak zaplatím 10t jen za vytazeni a aby zjistili co tomu je. Jinak Celarak menil i pistni krouzky, protoze mu to zralo olej.
Celica T20 1.8
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se vrátil z práce po 4 dnech, tak se tu dívám a čtu... ano, GO mě stála cca 15tis, ale včetně novýho chladiče, kterej sám o sobě vyšel asi na 4-5tis co si pamatuju...
nejdražší položka bylo broušení kliky + nový šálky a srovnání a otlakování hlavy, výměna gufer ventilů, očištění sedel atd atd.. a další nejdražší pak byly tuším pístní kroužky, bo těsnění pod palicu? skleroza no.. 
jinak já to auto potom táhl na laně cca 40km - ale s vypnutým motorem!! takže nevím, proč by jsi to, Smirku, taky tak neodtáhl kam potřebuješ
za jízdy se volantem dá točit v poho i bez posilovače, a brzdit se dá taky, případně za asistence ruční brzdy
;) aspoň ji někdy použiješ 
a pokud si drgis všiml obláčku a ty říkáš že ti zmizel olej, tak ten motor asi musel trošku papat olejíček, nemyslíš??
tak hlavně hodně zdaru a rychlou opravu, pane

jinak já to auto potom táhl na laně cca 40km - ale s vypnutým motorem!! takže nevím, proč by jsi to, Smirku, taky tak neodtáhl kam potřebuješ

a pokud si drgis všiml obláčku a ty říkáš že ti zmizel olej, tak ten motor asi musel trošku papat olejíček, nemyslíš??

tak hlavně hodně zdaru a rychlou opravu, pane
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz