Sundání zadního nárazníku
Sundání zadního nárazníku
Ahoj, poradí někdo na čem všem drží zadní nárazník? Vymontoval jsem všechny šrouby co jsem našel (2 pod dveřma, 2 zespodu... ?) a stejně drží fest...
Povedlo se mi totiž pos...m vlekem nabořit ten plech pod nárazníkem. V Toyotě prý oprava cca 7 000 a jeden místní lakyrník by to udělal údajně za 700, ale 2 dny práce - a já ho nemohu odstavit (práce) takže jedině to sundat... ?
Předem dík, Petr
Povedlo se mi totiž pos...m vlekem nabořit ten plech pod nárazníkem. V Toyotě prý oprava cca 7 000 a jeden místní lakyrník by to udělal údajně za 700, ale 2 dny práce - a já ho nemohu odstavit (práce) takže jedině to sundat... ?
Předem dík, Petr
Musis dat este dole zasterky a plastove podblatniky. Ked das dolu podblatniky, tak je este skrutka z kazdej strany, ktora spaja tie dva diely naraznika. Potom mozes dat dole plastovy diel naraznika. Na bokoch je narazeny na blatnikoch, musis s nim trhnut a o plechovy diel je pripevneny este asi 6 plastovymi sponami. Najlepsie je dat prsty medzi tie dva diely naraznika a pomaly postupovat a vyberat ho s tych spon. Ked je dole, tak plechovy diel je este dvona skrutkami pripevneny o karoseriu. Davaj pozor, ten plechovy diel sa lahko ohyba. Neviem preco, je to diel karoserie, pri vyrobe sa strieka rovno na aute, pod nim je iba zakladna farba.
Ja som to opravoval asi 3x, vzdy sa nasiel niejaky dobrak, co do neho na parkovisku tukol. Nakoniec som kupil naraznik s TS, vysiel v Toyote so zlavou asi 6000 Sk + 700 Sk hmlovka a cuvacka. Cely je plastovy a perfektne pruzi.
Ja som to opravoval asi 3x, vzdy sa nasiel niejaky dobrak, co do neho na parkovisku tukol. Nakoniec som kupil naraznik s TS, vysiel v Toyote so zlavou asi 6000 Sk + 700 Sk hmlovka a cuvacka. Cely je plastovy a perfektne pruzi.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
OK, díky moc, hned jak bude čas, tak se na to kouknu... Fakt mě to s... :-/ Ne že bych na ten vlek já blbec najel, ale kolega ho při připojování neudržel a... :-/ Bohužel svou roli sehrálo i jinak zbytečné kolečko na oji vleku :-/Tomas píše:Musis dat este dole zasterky a plastove podblatniky. Ked das dolu podblatniky, tak je este skrutka z kazdej strany, ktora spaja tie dva diely naraznika. Potom mozes dat dole plastovy diel naraznika. Na bokoch je narazeny na blatnikoch, musis s nim trhnut a o plechovy diel je pripevneny este asi 6 plastovymi sponami. Najlepsie je dat prsty medzi tie dva diely naraznika a pomaly postupovat a vyberat ho s tych spon. Ked je dole, tak plechovy diel je este dvona skrutkami pripevneny o karoseriu. Davaj pozor, ten plechovy diel sa lahko ohyba. Neviem preco, je to diel karoserie, pri vyrobe sa strieka rovno na aute, pod nim je iba zakladna farba.
BTW jsem zde nový, tak sorry, ale co znamená to "TS"

Je to smola, ale aspom si to odniesol iba plech, mohlo sa stat aj nieco horsie.
TS je sportovejsia verzia Yarisa s motorom 1.5, je znizeny oproti serii o 15mm ........
Tu mam ten naraznik v profile: http://www.yaris-club.com/karta.php?sho ... ris4_7.jpg
TS je sportovejsia verzia Yarisa s motorom 1.5, je znizeny oproti serii o 15mm ........
Tu mam ten naraznik v profile: http://www.yaris-club.com/karta.php?sho ... ris4_7.jpg
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Tak to je mňami!Tomas píše:Je to smola, ale aspom si to odniesol iba plech, mohlo sa stat aj nieco horsie.

Přesně tohle by se mi taky líbilo... holt se musim smířit s tím, že to je hlavně služební auto, takže když bych dal ty repráky na dno kufru a na ně pak položil nějakej 30kg těžkej el. motor, tak by to asi nedopadlo nejlíp

Ale je to nádhera... chjo....
fakt jo? no to by bylo nejlepší... ale asi tam bude překážet tažné, no musim se na to podívat, ale čím dál méně času a víc práce :-//Ičo píše:Mne sa ten plech podarilo zmontovat bez narazniku,je na sponach a drzi pod zasterkami...![]()
mimoto som sa ho uz tiez zbavil,je uz tuningovy...
foto zaslem
foto zašli... taky bych rád něco hezčího, ale to by se asi firmě nelíbilo

foto budem mat o chvilu v karte...
da sa to demontovat,ale asi nie,ked tam mas tazne... my sme to inac zmakli v pohodke... dole zastery a ten plech je spojeny s plastovym naraznikom takymi ciernymi obdlznikovymi sponapi... humus
mimoto ked chces dat dole zadny naraznik,tak okrem tony srub ho drzia aj 2 spony po bokoch

da sa to demontovat,ale asi nie,ked tam mas tazne... my sme to inac zmakli v pohodke... dole zastery a ten plech je spojeny s plastovym naraznikom takymi ciernymi obdlznikovymi sponapi... humus

mimoto ked chces dat dole zadny naraznik,tak okrem tony srub ho drzia aj 2 spony po bokoch

bombaIčo píše:foto budem mat o chvilu v karte...![]()
da sa to demontovat,ale asi nie,ked tam mas tazne... my sme to inac zmakli v pohodke... dole zastery a ten plech je spojeny s plastovym naraznikom takymi ciernymi obdlznikovymi sponapi... humus![]()

to nezní tak, že by to mělo jít jednoduše :-/
no bude sranda...