Celica vs. Civic
- Weyraak
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Dopuručil bych ti Civic 92-95 Hatch 1.5 84kW VTEC-E(nejlépe zachovalý kousek) - a proč? Jednoduše...když to šimráš tak jezdíš za max.6l/100km a když to solíš tak maximálně za 8l/100km další plus je pojistka a cena náhradních dílů, sortiment různých doplňků.... Na Civicovi se vyřádíš.... Přijdeš na spoustu věcí.... a po pár letech přesedláš stejně do Celicy, protože Integra a CTR bývají nechutně předražený.... Víc bych to asi nehodnotil... Sám jsem měl 1.6 ESi kde byla parádní spotřeba cca 6,5l/100km a dynamika taky moc hezká ale zase jsem musel velmi často dolévat olej, a to více než 1l/1000km na to že to ESi mělo jen a pouze opravdu nalazěné výfukové potrubí tak nejezdilo vůbec zle... kvůli spotřebě oleje jsem ji taky poslal do světa, tak jako téměř každý kdo prod¨ává Hondu nebo Celicu VVti z prvních sérií
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
6g - 1994 - 129kW - sold
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud nemáš na uživení celicy, a na civica jo, je tu možnost kompromisu - NA supra MK3, provozní náklady nižší než u celdy, pořizovacka nižší jak u cíva
plusem vyšší bezpečnost, targa, klima, a vzhled + síla.
Semaforovej závodník nebudeš ale jede to také slušne, sice ne za spotřebu cíva ale upsorneji jak celda
plusem vyšší bezpečnost, targa, klima, a vzhled + síla.
Semaforovej závodník nebudeš ale jede to také slušne, sice ne za spotřebu cíva ale upsorneji jak celda
- Ronin
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jj díky,a proč 1,5Vtec-E a ne 1,6Vtec vim v čem se to liší,ale nevim co je lepší...??Přeci jenom má 1,6 o něco lepší krouťák...raději bych asi 6.generaci,ale to jen pouze pro to že jsou ty auta mladší...Weyraak píše:Dopuručil bych ti Civic 92-95 Hatch 1.5 84kW VTEC-E(nejlépe zachovalý kousek) - a proč? Jednoduše...když to šimráš tak jezdíš za max.6l/100km a když to solíš tak maximálně za 8l/100km další plus je pojistka a cena náhradních dílů, sortiment různých doplňků.... Na Civicovi se vyřádíš.... Přijdeš na spoustu věcí.... a po pár letech přesedláš stejně do Celicy, protože Integra a CTR bývají nechutně předražený.... Víc bych to asi nehodnotil... Sám jsem měl 1.6 ESi kde byla parádní spotřeba cca 6,5l/100km a dynamika taky moc hezká ale zase jsem musel velmi často dolévat olej, a to více než 1l/1000km na to že to ESi mělo jen a pouze opravdu nalazěné výfukové potrubí tak nejezdilo vůbec zle... kvůli spotřebě oleje jsem ji taky poslal do světa, tak jako téměř každý kdo prod¨ává Hondu nebo Celicu VVti z prvních sérií
Rychlost bez stylu neznamená nic.
- Ronin
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A kvuli čemu jdeš do Celicy?a proč 1,8?Já sem taky uvažoval nad 1,8 ale všichni radí 2,0GTi(viz výše)to si myslim že by bylo jako moje první auto hooodně silný,nehledě k tomu že bych to neutáhl jako student..pojistku,benzín...ale určitě bych se s tim všude chlubil,jaký má moje auto stádečko Co sem jel v Golfu GTi a Astře GSi,tak takový svezení mi vyhovuje...kdyby se tomu rovnala celica 1,8 tak bych do ní nejspíš šel...proč sis ty vybral 1,8 a ne tu 2,0??Petura píše:hehe, tak já řeším přesně stejný problém akroát s tím rozdílem že dosud sedlám Civic 1.4 66kW a rozmýšlím se nad Celicou 1.8 ...
i když mám jen slabou 1.4 tak ta jde do otáček a jak už tu někdo psal tak v 5tis ot. to opravdu teprv začíná )
Vti je Vti ale taky ta cena
- Ronin
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě mrzí...1,8 byla jediná možnost jak mít Celicu,protože vysněnou celicu 2,0GTi bych neuživil-sice nevim kolik žere,ale už jenom pojistka je dražší o 3tis. pro nevydělávajícího člověka je to hodně...a když koukam,že i segra co má obsah 1,0 měla dřív problémy...no ale pod 1,6 nepůjdu...a když to bude v Hondě,tak to bude se 114 koněma i spotovní jízda Četl jsem recenzi o 1,8 hooodně jí toho vyčetli...a 2,0GTi vychvalovali,ani se nedivim...nejvíc mě štve že na pořízení auta je(budou to platit rodiče)ale na ten benzín a pojistku....
na 1,8 pokud vim zpravidla v recenzích mluví špatně jen o výkonu + společně s 2,0 - nízký výkon potkávacích světel...
jinak podle mě ani není důvod - brzdy stejný, nápravy stejný (jen u 2,0 o 1,5 cm širší), převodovka stejná (jen v jiným obalu) atd atd, je to prostě stejný auto bez 55ps
mám ji už dlouho a na město + okresku stačí bez problémů... stovku za 10 nedá ani řada dvoulitrů z téhle doby a myslim že ani civic ne
navíc... má vůbec civic víceprvkové zavěšení zadních kol a 4 kotoučové brzdy celica 1,8 ano a myslim že se to hodí
a pro doplnění - civic je tuctová potvora, celik je málo (ale ne pro to že by byly spatný) když sem si ji kupoval já v republice jich v 6g bylo 180, v brně asi 7 nebo 8, civiců snad tisíc
jinak podle mě ani není důvod - brzdy stejný, nápravy stejný (jen u 2,0 o 1,5 cm širší), převodovka stejná (jen v jiným obalu) atd atd, je to prostě stejný auto bez 55ps
mám ji už dlouho a na město + okresku stačí bez problémů... stovku za 10 nedá ani řada dvoulitrů z téhle doby a myslim že ani civic ne
navíc... má vůbec civic víceprvkové zavěšení zadních kol a 4 kotoučové brzdy celica 1,8 ano a myslim že se to hodí
a pro doplnění - civic je tuctová potvora, celik je málo (ale ne pro to že by byly spatný) když sem si ji kupoval já v republice jich v 6g bylo 180, v brně asi 7 nebo 8, civiců snad tisíc
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=Enginedriver píše:By mě zajímalo, kolik tak je v ČR Celik sedmé generace...
Dával to sem Vilda, aktuálnější údaje na internetu ministerstva a pokud vim tak ani jinde nejsou, moc aktuální to už není, tak alespoň pro zajímavost...
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
www.vase-krmivo.cz
www.vase-krmivo.cz