Toyota Celica GT-S 2004 Problém s přihlášením HELP,PLEASE!!!

vše ohledně modelové řady Celica
Slassky GT-S
Člen Týmu

Příspěvek od Slassky GT-S »

Dá se to prej obejít přeprogamováním, ale na to se asi vykašlu, necham si jenom vyndat střeďák na výfuku ještě a snad to ještě přidá na zvuku... A když už jsem teda zabrousil sem...nevíš jaký firmy nebo jak sehnat prográmek na přečipování, chtěl bych tomu ještě malinko přidat na výkonu :o)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Slassky GT-S píše:Dá se to prej obejít přeprogamováním, ale na to se asi vykašlu, necham si jenom vyndat střeďák na výfuku ještě a snad to ještě přidá na zvuku... A když už jsem teda zabrousil sem...nevíš jaký firmy nebo jak sehnat prográmek na přečipování, chtěl bych tomu ještě malinko přidat na výkonu :o)
Přečipování je další věc co u tohodle motoru nedělej, nemusí to dopadnout dobře ve vysokejch otačkach... nej cesta je kompresor kit, ale neříkam že je bez rizika. JDe halvně přihlednout k tomu co je to za rok výroby a kolik ma najeto...
Minulost : Yaris Ts, Celica GTS
Současnost : Lexus IS-F Obrázek
Slassky GT-S
Člen Týmu

A kompresor kit je co , prosim tě? :o) Jsem v tomhle celkem v začátcích :o) . No jinak mam 2004 a najeto má něco přes 40 000 km...
Slassky GT-S
Člen Týmu

Jinak koukal jsem na foto tvojí celici a musim říct, že vypadá bombasticky, shánim přesně takový nebo aspon podobný kola, co máš ty, ale zatim jsem narazil na samý za 30 tis. ... No, jsem prostě teprve na začátku no ... :o) Ta optika vzadu je taky slušivá :o)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Tak koukni na newcelica.org, nahoře na liště si najdi parts catalog, a tam už najdeš vše co potřebuješ rozdělené podle kategorií. Kola jsi hezky, ale za tu dobu už nejsou uplně v nejlepšim stavu , díky CZ silnicím. možná je budu prodávat...

Obrázek
Minulost : Yaris Ts, Celica GTS
Současnost : Lexus IS-F Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“