hej tak to sorry, jsem to na tom webu nějak přehlídl, odtama mám Zuzku a ještě skin J&T 4.2Warhead píše:vzdyt prave pro tvuj pristroj byl prvni hantec urcenhttp://www.tomasii.cdc.cz

btw, pánové, tohle znáte?

Používáte navigaci?
Co to znamená GPS ?
Původ této zkratky je potřeba hledat na Valašsku...
Gde piča su?
tak ještě edit: asi su slepej, bo co, ale u tomasii nemuzu ten hantec na stahnuti najit
 - už se podařilo, sem se dopátral přes google a několik nefunkčních odkazů na to, že ten hlas s hantecem se jmenuje Číča.. kdyby to někdo hledal (tomasii to na svym webu nepise
 - už se podařilo, sem se dopátral přes google a několik nefunkčních odkazů na to, že ten hlas s hantecem se jmenuje Číča.. kdyby to někdo hledal (tomasii to na svym webu nepise  )
 )

) mapy jsou teleatlas, což je minimálně pro ČR asi to nejlepší, ale jak je to s upgrade map?? Jaký to má GPS modul???  jinak to vypadá celkem dobře. Já osobně bych si koupil osvědčenou navi za cca 4.500,-Kč (třeba TTone) a k tomu rádio v této kvalitě za cca 2.000,-Kč, ale to je jen můj názor, chcešli to mít integrované v jednom, proč ne.
 ) mapy jsou teleatlas, což je minimálně pro ČR asi to nejlepší, ale jak je to s upgrade map?? Jaký to má GPS modul???  jinak to vypadá celkem dobře. Já osobně bych si koupil osvědčenou navi za cca 4.500,-Kč (třeba TTone) a k tomu rádio v této kvalitě za cca 2.000,-Kč, ale to je jen můj názor, chcešli to mít integrované v jednom, proč ne.