Info o Celice 7.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

No do háje!
Už jsem to udělal, jak psal Libor, ale pedál jsem ještě ani jednou nemačkal. Teď je takový stav, že mám hadičky volně odpojené a neutěsněné...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Kolik Ti vyteklo kapaliny? Odhadem? I když sundas trmen a je to volné tak pokud neprošlápnes pedál,nemělo by se nic dít. Měla by zůstat i kapalina v nádržce. Pro klid duše to můžeš zaslepit. Až je budeš dávat zpět tak nejdřív dojel kapalinu na max a kontroluj při odvzdušnéní stav. A výměna brzdovky odsáváním je naprosto běžná věc,dělá ji servis i u 105 ;) důvod je jediný,výměnu zvládne jeden člověk a úspora času. Není to kvůli abs. Ještě k těm trmenum. Než jsi je sundal měl jsi si třeba u Idaha objednat opravnou sadu. Předpokládám že při piskováni se to bude muset celé rozebrat. Pist musí ve trmenu jit ztuha,ale musi jit rukou stlacit. Ne zadny hasak atd.
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

vyteklo mi tak 1-2 deci. Nádržka je už prázdná. No doufám, že to udělám aspoň trochu, aby to brzdilo a potom pojedu ještě do servisu kvůli výměně brzdových destiček na zadních brzdách. Písty ve třmenech šly zatlačit hodně z tuha. Rukou bych to nezvlád, tak jsem je stlačil ve svěráku. Jinak kámoš říkal, že se to rozebírat nebude muset. Všechny díry jsem zaslepil šrouby a na těsnění mezi pístem a válcem se nechá vyrobit takový kovový prstínek, který se tam prý uchopí na silikon a neměl by se tam prý už dostat žádný písek. To by bylo přece jasné zničení třmenu, kdybych ho nechal vypískovat i na tom vybroušeném povrchu uvnitř :)

Tady je malé foto, jak vypadají čelisti teď:
Obrázek

úplně mi je stydno :oops:
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

Nevíte náhodou někdo, jaká je rozteč šroubů na kolech? 5/100? a kolik je ET na orig kolech jako mám já? ET40?
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No tak ty jsou opravdu hodně "jete". :) až tam budeš lit tu brzdovku,tak pozvolna a nech otevřené odvzdušnovaci šrouby až z nich začne vytékát kapalina. Teprve potom zavri a pomalu odvzdušnuj. Až bude pedál tuhý teprve potom nastartuj motor. Proč si ty desky nevyměníš sám?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak takhle rezaty jsem to nemel ani po 18 letech :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

ahoj lidi, potřeboval bych od vás menší pomoc. Jak vidíte na první fotce, nějáká **** mi ukradla rádio a vytáhla to i s plastem. Koupil jsem si na rady amadeuse takovej plast jak vidíte na třetí fotce, ale vypadá to že tam chybí ještě něco. Můžete mi někdo poradit jestli je to tak, a pokud by jste náhodou někdo něco takového měli tak to od vás rád koupím. Nebo pokud víte že by tam mohlo pasnout plast z jiného rady, tak jsem jedno velké ucho. ahoj :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Řekl bych že už tam nic nechybí, pak když si koupíš rádio, tak k němu dostaneš železnej rameček, kterej se v pasuje do toho umělohmotného černého rámečku..
Obrázek
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Prosím vám lidički,na co to je?????Když to povolím,tak s toho teče voda a není konce.No tak nejde dát fotka,tak to popíšu.Jde o nádobku na 7 s chlazením.Jak je víčko na nalévání tak vedle je takový malý bílý čudlík a jak ho povolím,teče s něj voda.Na co tam je a pokud na něco tak jak se s tím dělá??Díky
Obrázek
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak už to jde.Myslím to,na co směřuje šipka.Díky.
Obrázek
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

To je expanzka chladici kapaliny. :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

to snad vie, ze to je expanzka. ale asi ze naco je ten skrutkovaci stoplik
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

yarisej - ahoooj, hele já se koukal na tu fotku a nevíš kde bych sehnal tohle? označil jsem to těma červenýma šipkama

Obrázek
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Aha, tak tenhle plas te original toyota, takze jedine na Toyote koupit, jinak to asi nepujde :?
Minulost : Yaris Ts, Celica GTS
Současnost : Lexus IS-F Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“