Celica 7g - vazna nehoda

vše ohledně modelové řady Celica
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Dívám se že jim dáváte pěkně pokouřit,...to chce trochu více přemýšlet při řízení a nejezdit jako v NFS :lol: :lol: :lol:

Ale jinak obdivuju Pitrise že dává do kupy to co si vybral,...dopasovat dveře a všechny spáry to bude dílo,....dal jsis teda ukol,..pokud tam není VVTL-i jako že ho nevidím,..tak obdivuju ještě více,....hodně zdaru a pak nahoď fota jak se to povedlo :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

Pitris - zdarec! tak vidím že jsi do toho teda nakonec šel, fotky vypadaj hrozně, ale zas myslím že pokud máš dobrýho klempíře tak to nebude tak hrozný, hlavně je důležitý že motor je OK, teda vypadá... a jak je na tom podvozek a jiný důležitý části, moc se v tom nevyznám.... :) Jinak já už ji mám taky doma a stojí mi tam chudák, protože čekám na papíry... Teď jdu zrovna sundávat přední a zadní nárazník a odvézt to na lak. Tak přeju hodně zdaru a kdyby sis nevěděl s něčím rady tak se určitě obrať.
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

zdravím,
No klempíře žádného nemám, ale všechno to budeme dělat sami s otcem:)..Ale tatík je šikovný a myslím si že to zvládne a jelikož je lakyrník, tak s lakem taky problém nebude. Tudíž si myslím, že to zase tak velká investice nebude...Prostě budu muset koupit jenom díly, které se nedají opravit - zracátka (jedno je urvané), zadní světla a čelní sklo (to už mám). Jinak já jako student, bych určitě neměl 200 000 na nějakou voňavku:), takže jsem strašně rád za to, co mám. Jinak jak píše Arnie, zážitek to určitě bude všechno to napasovat, aby to lícovalo (fotky určitě potom vložím). Jinak motor je OK a podvozek taky. Měl jsem to i na zvedáku a díval se mi na to jeden mechanik. Akorát je trochu rozhozená geometrie. Nejhůř je na tom ta kára no, je to prostě obité ze všech stran. Kubishta: No, tak konečně ses dočkal :wink: Jinak, kdyby něco, tak bych se určitě ozval. A nebo, kdyby si měl někdy cestu přes Krmelín, tak se můžež zastavit a ukázat mi tu svoji černou krasavici...
Toyota Celica 1,8 VVT-i, 2001
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Dobrý, koukám že Krmelec,..tak to mám kouses z Bělé, to se koukno osobně až to bude hotovo,... :wink: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

Toho Dannyho znám! Ještě jsme stáli vedle sebe na srazu v kopřivnici. Je to pár dnů a teď vidím tohle :?
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Pitris: Doufam ze to zvladnete opravit ke zdárnemu konci, jediné čeho bych se bál , je ta ťuklá střecha, jak na to? :shock:
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

Pitris: kde si taku zohnal bral by som ju hned, ak by ste o niecom takom vedeli napiste mi SZ 70 tis je velmi dobra cena ak ozaj je ten motor OK
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Yarisek: Taky doufám :) Ale myslím, že nebude problém. Jinak střecha se vytlačí hydraulikou, potom příjde na řadu kladívečko a nakonec to všechno spraví kit..
Yaris WRC: Vskutku jsem k ní přišel, jak slepý k houslím. Byl jsem u tatíka v práci a zrovna jí přivezla odtahovka, a tak jsem se hned o ní začal zajímat. Bohužel pochybuju, že bych mohl něco podobného ještě sehnat, ale kdyby něco dal bych vědět.
Toyota Celica 1,8 VVT-i, 2001
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

Pitris píše:Yarisek: Taky doufám :) Ale myslím, že nebude problém. Jinak střecha se vytlačí hydraulikou, potom příjde na řadu kladívečko a nakonec to všechno spraví kit..
Tak to jo , asi je hlavně důležité, aby nebyla moc hnutá, každopádně za tuhle pořizovací cenu + oprava , to bude krásný auto :D
Minulost : Yaris Ts, Celica GTS
Současnost : Lexus IS-F Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“