Ale k problému - dneska mé přítelkyni na ulici někdy mezi 17.00-18.30 hod.
 někdo z Yarise ukradl originální 14" poklice
 někdo z Yarise ukradl originální 14" poklice   Měl štěstí (já taky), že jsem dotyčné (-ho) nepřistihl při činu, šeredně by to odnesl (a já pak ty důsledky mého afektu asi taky). Ke všemu jsem plánoval o víkendu zout jí plechy a dát tam letní ALU kola
 Měl štěstí (já taky), že jsem dotyčné (-ho) nepřistihl při činu, šeredně by to odnesl (a já pak ty důsledky mého afektu asi taky). Ke všemu jsem plánoval o víkendu zout jí plechy a dát tam letní ALU kola   , takže to zloděj stihl jen tak tak.
 , takže to zloděj stihl jen tak tak.Můj dotaz a prosba: Nevíte někdo, kolik stojí sada těch 4 nových poklic v Toyotě? Případně ještě lépe - nemáte někdo tento typ poklic doma ladem a nechcete se jich zbavit? Předem díky za jakoukoli pomoc. Nechte mi tu prosím vzkaz.
P.S. Je to ten typ poklic, jako na fotkách Yarise MP Opava s nasazenou "botičkou" - viz tady:
http://www.yaris-club.com/news/boticka/bota.htm
 primo v toyote...
  primo v toyote...

), ale mám obavy, že to může být problém už jen proto, že staré Yarisy jsou už vyprodané a prodávají se nové a tudíž naznačeným způsobem už poklice u dealerů nepřebývají. E-bay jsem projel - zajímavé věci na Yarisy tam jsou, ale poklice bohužel ne..
  ), ale mám obavy, že to může být problém už jen proto, že staré Yarisy jsou už vyprodané a prodávají se nové a tudíž naznačeným způsobem už poklice u dealerů nepřebývají. E-bay jsem projel - zajímavé věci na Yarisy tam jsou, ale poklice bohužel ne..