Nový člen rady Celica T16 4.G

vše ohledně modelové řady Celica
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Nový člen rady Celica T16 4.G

Příspěvek od Tailer »

nazdarek snad jsem to npsal spravne jiz 14dni jsem majitele toyoty cellic 2.0GT 4g predpokladam T16. No abych pravdu rekl auto me uchvatilo vzdy jsem se vozil v ohodne drazsich autech ale opravdu jsem se do celdy zamiloval. koupil jsem ji za 13tisic a davam ji do kupi sice pomalu protoze sni dojizdim pravidene do prahy do prace. prozatim jsou nova predni loziska, nove gufera co jsou u lozisek nebo tak nak se to jmenuje. pristi tyden prijde nove celni okno tonovane do modra s tmave modrym pruhem, nove desticky a kotouce a pak se bude postupovat dal. Ale co me trapi je zvuk vyfuku, kdyz jsem to koupil byl tam rezonator misto katu tak jsem ho nechal vykuchnout protoze to delalo strasne drncivy zvuk(jako kadet bez katu) no ale problem nezmizel. jiz pri malych otackach ten vyfuk drnci. musi se z5 vratit original katalizator? ted je roura od vlnovce az po koncovy vyfuk. Jinak bych se taky moc rad sesel s nekym kdo ma stejne vozitko se stejny motorem aby me svezl v te sve a mel jsem predstavu jak je na tom motor. jinak velke + maji u me sportovni sedacky s el ovladanim bocnic celica uz to ma v 86 a M5ky stim nedavno vyjeli :lol: Za dalsi me prekvapilo jak celica sedi urvat ji prdel neni fakt jednoduche a pri testovaci jizde se mi to ani nepodarilo i kdyz jsem sebe vic chtel. leda prez rucku ale to jsem zkouset nechtel. no dejte nake info na co si dat pozor nebo co odchazi nebo co vymenit nebo hlidat. Diky za kazde info
Toyota Celica 2.016vGTi r.v. 1986 103kw
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jakou mas celou konfiguraci toho vyfuku ? Rezonator bych tam urcite vratil, ovsem zalezi na znacce. Spatny nejsou rezonatory Dynomax.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

urvat ji prdel? tohle není zadohrab :D
Tohle auto za sebou zadek táhne takže urvat pedel mužešjen při skutečne prasácké ( nekdo to nazývá sportovní ) jízde ne bo na ojetých gumách.

ad el. stavitelnost bočnic - měla to sura již od 85, ale i BMW řady 5 ( nemusí být Mko ) z roku 88 - jen záleží na výbavě..
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Zkus jsem hodit nejake fotky, abysme meli predstavu jak ten tvuj kocar vypada. Garantuju ti ze si budes obcas pripadat jak na horske draze. Kdyz auto pojede bez problemu za zadnou cenu se ho nebudes chtit vzdat, pak se zacne neco kazit a ty uz si budes rikat, jestli to ma cenu za tolik penez opravovat. Pokud to opravis, prijde neco dalsiho a dalsiho a dalsiho, porad dokola :) Budou to treba jen drobnosti, ale dokaze to pekne zkazit chut. Ja jezdim se svoji Celicou teprve rok a za tu dobu si rekla o skoro 40tis. jen za nutne opravy. To co je jeste potreba radsi nebudu vyjmenovavat. Je pravda ze v mem pripade nastala chyba hned v prvnim kroku a misto nesmyslne opravy motoru, mela prijit vymena za jiny kus, ale do toho bohuzel clovek takto z kraje nevidi. Kazdopadne tobe preju hodne stesti a at se ti to nesype tak rychle, ze to nebudes stihat menit :lol:

Odkud vubec si?
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Jinak k tomu vyfuku. Koncovy dil mas origo?
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tailer »

JJ koncovi dil je origo jinak od vlnovce az ke koncovemu dilu je jen roura. Foto nahodim vecer v praci bohuzel zadne nemam.

Jsem z Mostu Severní čechy, ale pracuju v Praze takze jsem vetsinou v Praze 10
Naposledy upravil(a) Tailer dne stř 07.05.2008, 13:44, celkem upraveno 1 x.
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tailer »

Idaho píše:urvat ji prdel? tohle není zadohrab :D
Tohle auto za sebou zadek táhne takže urvat pedel mužešjen při skutečne prasácké ( nekdo to nazývá sportovní ) jízde ne bo na ojetých gumách.

ad el. stavitelnost bočnic - měla to sura již od 85, ale i BMW řady 5 ( nemusí být Mko ) z roku 88 - jen záleží na výbavě..
U plno aut FWD se utrhava prdel auta ve velkych zatacka, nemusis mit zado hrab a nemusis ject jak prase staci aby jsi nekam pospichal jel rychlejsim stylem jizde, projedes zadacku v nake rychlosti a proste prdel tomu u skoci. Treba u Golfa V Gti se to stava, fiat coupe 2.0T20v taktez resp s kazdym autem kdyz to prezenes tak ji uthnes do smyku zadnich kol. ale prekvapilo me jak celica sedi a opravdu ta prdel se nehla.
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tailer »

Beaver píše:Jakou mas celou konfiguraci toho vyfuku ? Rezonator bych tam urcite vratil, ovsem zalezi na znacce. Spatny nejsou rezonatory Dynomax.
Svody vlnovec roura koncovy dil origo asi doufam nikdy jsem tuto celicu nevidel tak nemohu posoudi ale asi je origo, jinak kdyz jsem to koupil byl misto trubky pruchozi kat + rezonator to bylo nahrazeno trubkou.
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 Tailer: je pravda že mně se to taky nikdy nepovedlo (s Corollou ano). Když už Celica začne opouštět silnici, tak pomalu a všechny čtyři kola najednou.
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

Tailer píše: Jsem z Mostu Severní čechy, ale pracuju v Praze takze jsem vetsinou v Praze 10
To nejsi daleko. Ja jsem z Litoměřic a delam taky na Praze 10 :D

Mimochodem taky dojizdim Celicou
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:lol: pri svizne jizde to opravdu urvat nejde tam kde ruzne auta litaji ze strany na stranu ale jak pise idaho pokud clovek prepne okruh bez mozku de urvat zadek a ani nevis jak uz mi zadni kola parkrat poorali prikopu... ale to je opravdu na hrane nebo za hranou FWD a asi to auto uz musi clovek znat aby se do takove jizdy pustil a za druhe nesmi mu ho byt lito. Uz sem uvazoval ze ST165 by byla vetsi zabava ale asi bych to nekde moc prehnal a nechci zkouset jestli sou tvrdsi dvere nebo strom :P jinak si myslim ze je to auto se kterym se da jezdit v klidku pokud i rychle a clovek se v nem citi furt stejne v pohode.
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Mára GT-i píše:
Tailer píše: Jsem z Mostu Severní čechy, ale pracuju v Praze takze jsem vetsinou v Praze 10
To nejsi daleko. Ja jsem z Litoměřic a delam taky na Praze 10 :D

Mimochodem taky dojizdim Celicou

a nechcete se domluvit treba na datum jak dojedu ja k tobe? :roll:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tailer »

no tak to by jsme mohly dat nakej srazek jinak v sobotu se jedou v Litvinove zavody do vrchu tak se prijed te podivat a rovnou muzem pokecat, Jak casto jezdis do praglu ja v pondeli tam a v patek z 5

Tady je par foto auta v den kdy jsem ho privezl
Tailer
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tailer »

nejdou mi vlozt fotky :(
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

pošli mi foto na mail : martin.matess@volny.cz hodim ti je sem :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“