Zkusenosti s OPLEM Astrou 1.6
- Porsacek
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zkusenosti s OPLEM Astrou 1.6
Mate nekdo opla Astru nebo jineho opla co spolehlivost na co si dat pozor co radeji hned vymenit ma najeto 135 000
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Re: Zkusenosti s OPLEM Astrou 1.6
treba ju vymenit za Corollu :-)Porsacek píše:Mate nekdo opla Astru nebo jineho opla co spolehlivost na co si dat pozor co radeji hned vymenit ma najeto 135 000 :wink:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Ja mel Astru F 1.6 r.v. 96, najeto 79tis km....byl to shit....POdvozek byl hroznej....furt s tim neco bylo....Rikam hlavne ten podvozek...ale taky to mohlo byt tim ze to bylo bourany a spatne asi sparveny.... Opla uz bych v zivote nechtel! S toyotou sem na 1000% spokojenej!!!§Porsacek píše:Mate nekdo opla Astru nebo jineho opla co spolehlivost na co si dat pozor co radeji hned vymenit ma najeto 135 000
No hlavne reznou okolo nadrze...jinak sem jinou rez nezaznamenalBRunner píše:Měl jsem starou Omegu 2.0, táta měl dvě Vectry A 1.6 a 1.8 a máma má Kadeta 1.6. Celkově shrnuto, spolehlivé motory, i když výkonově nic extra, čepy na přední nápravě nic nevydrží (já v omeze je měnil co 10 000). Ale co nejhorší, starší Oply hodně reznou (nevim jak ty novější nad 95).
- Porsacek
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jo ohledne te napravy auto bude v pondeli ted jsem byl u neho a ma ji celou rozebranou komplet sada cepu cepu rizeni a prachovky kolem sneku silentbloku a pouzder na ramena i s manzetamy na poloosi cena vymena loziska srovnani kotoucu a nove brdove dsticky cena 4600,- vcetne prace.
(Byt to auto pro TCHYNI tak to samozrejmne nedelam )
C-HR Hybrid, Toyota Corolla 1.6 SDN
Pro tchyni by to nikdo nedelalPorsacek píše:Jo ohledne te napravy auto bude v pondeli ted jsem byl u neho a ma ji celou rozebranou komplet sada cepu cepu rizeni a prachovky kolem sneku silentbloku a pouzder na ramena i s manzetamy na poloosi cena vymena loziska srovnani kotoucu a nove brdove dsticky cena 4600,- vcetne prace.
mněl jsem taky astru 97 1,6 nachal jsem ji předělat na plyn ujel jsem s ní 90000 žadne velke problemy ,klasicka udržba jen hrozně rezaví .ale byl jsem s ni fakt spokojenPorsacek píše:Mate nekdo opla Astru nebo jineho opla co spolehlivost na co si dat pozor co radeji hned vymenit ma najeto 135 000