Greddy... Za to já jsem si přečetl toto:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 33&start=0 
to co jsi napsal o mezimolekulární přitažlivosti atomu by z pusy nevypustil ani můj 16lety syn ve 40 horečkách. To by totiž nevymyslel ani největší fantasta a scénárista sci-fi.

a už z tebou nemíním vést žádnou diskuzi. Ono i teď jsi opět napsal nesmysl. Cituji:je zajimavé že lidi kteří tomu rozuměli psali že je to blbost(shodli se s tím co jsem psal) ale přitom je ti to k smíchu, ono je dobré něco načíst ohledně motorů, ona ta teorie která se učí na technických školách není výmysl, podle nich se projektují celé motory od základu než si řict že když to bylo v NFS tak je to super. Většina tvých příspěvků má naprosto nulovou hodnotu. Vzdělání mám a NFS jsem bohužel nikdy nehrál. Škoda. Dále:mimochodem na supře to určitě výkon přidalo - jen ten filtr propouští hodně sraček do motoru a zanáší ho Žádný filtr ať sebevíce průchozí nikdy žádnému motoru výkon nepřidá! Ale to by jsi přece při tvém vzdělání a zkušenostech mohl vědět. Dale:mimochodem k problematice sání jsi mi nenapsal vůbec nic K problematice saní jsem toho tady napsal víc než dost. Dále:bohužel,nejsem tu každý den a nemohu číst vše. To s tvoji účasti je celkem dobře a číst by jsi měl. Nečetl jsem tady od tebe jediný pozitivní příspěvek. Jen samou kritiku jiných,jen ty sám si hraješ na toho nejchytřejšího. Já bych vůbec pochyboval že jsi kdy vůbec nějaké auto měl. A doufám že Ombre kvůli tobě nezamkne další téma.