Prosím o radu

zdokumentovali jste nějaký postup? tady je ten pravý prostor pro zveřejnění
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

13st předstihu se mi zda moc. Než vacku přehodis zkontroluj jestli není stejná. Také může být špatně nastavena. Ventily můžou začít stříhat dřív. Mechanicky tento motorům nevadí jestli je to o zub dopředu nebo zpět a pořád by jsi to ještě nastartoval. Co to zapalování jaké je? A ten rozdělovac?
gygy
Člen Týmu

Příspěvek od gygy »

Teď nevím co myslíš ohledně toho zapalování a rozdělovače. Rozdělovač bych řekl, že je klasika. Ale co mě trochu dělá problém je to, že jak se toho rozdělovače dotknu a teď si nejsem jistý jestli koncovek nebo přímo rozdělovače, protože se mě to nechce moc zkoušet, tak dostanu ranu. Něco tam probíjí. Spíše bych to tipl na koncovky kabelů. protože kdyby to byl rozdělovač tak bych to asi nenastartoval. Asi je bude potřeba vyměnit.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Auto na dálku jsem ještě nespravoval. :D tím zapalováním jsem myslel zda byl použitý ten k i nebo karbecovy. To že probíjí je samozřejmě špatně. I to může být jedna ze závad špatně akcelerace.
gygy
Člen Týmu

Příspěvek od gygy »

Všechno je jednou poprvé. Aspoň jsme si pokecali.Rozdělovač je tam ten karbecový. Káble vyměním a uvidíme co dál.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No kabel pokud není mechanicky poškozený by probijet neměl. To může udělat vlhkost nebo může být poškozený snímac anebo palec. Chce to rozebrat. Jinak jsem se ještě chtěl zeptat,kde se Ti objevuje benzín? V těch podtlakovych hadičkach? Tam by žádný být neměl. Kam ústí podtlak od rozdělovace? To potrubí sací je nějak upravený originál nebo nová výroba?
gygy
Člen Týmu

Příspěvek od gygy »

Když naprázdno párkrát sešlápnu plyn tak je vidět na konci toho šoupárka že zvlhne. Tam je těch hadiček tolik a já nejsem zas takový odborník abych poznal která je podtlaková hadička z karburátoru.Sací potrubí je originál. S tím se nic nedělalo co jsem to dovezl nabourané z Rakouska v r. 1991.
Odpovědět

Zpět na „Návody, příručky, manuály“