SPOJLERY NA BOZSKOU 5 GENERACE?

vše ohledně modelové řady Celica
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

ono ještě teda na tuningu jako takovem nic spatneho neni, akorat s tim rozdilem ze tuning se myslí úprava motoru a funkčních částí vozu, a tym ospoilerovánim až na půdu se myslí tuzing, ale jinak povedenejm decentnim úpravám které jsou také k vidění i na těch srazech se řiká styling, no ale tuzeři tomu řikaj dohromady tuning, no a takový nas..ný lidi jako libor12 co každou chvíli vidí škodovku s nárazníkem z mondea a dřevnym křídlem a prahama z kartonu a děsivejma 6vejfukama a otočenýma kolama se pak nemůžeme divit že je na to nas..nej jako na celek 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 martin.matessI: to je taky trošku důvod proč jsem se včera nechal unést. Ale celica to je prostě auto s nadčasovým střihem karosérie. Stačí když se podívám na tu fotku co máš v podpisu. Oko zaplesá! Ona sama budí pozornost svoji jedinečnosti. Ano,tuning znamená ladit... Bohužel v našich koncinach tomu lidé asi nějak nerozumí. Když upravit celicu po stránce karosérie,tak jedině maličko nižší podvozek,kola s nižším et tak 30,25,ale ne 18 palcové, max 17! Maličko vytáhnout prahy a to je vše. Zdařilá úprava proti které nic nenamítám je třeba ta černá co je nabourana a na díly kterou měl Nitrosak.
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Ono je to spíš tím, že u nás neni ještě nějak zažité názvosloví. Tak nějak se mi líbí dělení na performance tuning (motor, podvozek atd.) a styling (karoserie, spojlery atd.) a tuzing (šílený 120ky s dřevotřískovejma křídlama atd.).
Smirek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smirek »

Naprosto souhlasim s liborem12. Vzhledem k jedinecnosti celdy je to docela zbytecny na to neco patlat. Hlavni duvodem stilingu je odlisit jedno auto od vsech, coz je celkem pochopitelne u golfu, kterych se po silnich vali mrte. Co mam svoji T20, tak jsem potkal dve stejne a jen jsem se usmival :lol: jen jsem jel trochu kvapikem, tak jsem ani nestihl zablikat. Tohle auto se nepotrebuje odlisit. Ja se priznam, ze uvazuji o ladeni, ale tak max udelat prime sani a pohrat si s vyfukem, tim to hasne. Jeste teda musim dat do barvy spigle a kliky :oops: Jinak jsem pritel tuningu, pokud se dela s rozumem. :wink:
Celica T20 1.8
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 smirek:Jestli nemáš na mysli dat do motoru jen nějaký kužel od k&n,ale opravdu něco co pomůže křivce KM tak doporučuji použit kit od HKS a to samé i svody a výfuk. Není to sice laciné,ale to co deklarují je opravdu tak
Smirek
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smirek »

no, popravde jsem v CR nic nenasel, takze jsem zavital ne e-bay a konkretne me zaujalo toto http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1990-94- ... dZViewItem Hlavne me zaujalo, ze je to cele jedno potrubi. Zkus mi sem hodit nejaky odkaz na HKS, diky.
Celica T20 1.8
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Www.hksusa.com to jsou výfuky a sani a spousta dalších věci. Popravdě na ebay bych já osobně asi nic nekoupil. Neslyšel jsem dobré zkušenosti. Věci od hks tady prodávají lepší tuning shopy cena se pohybuje kolem 15-18000 za nerez a to samé saní. Ale peníze do tohoto investované jsou utráceně s tím že tam daš něco nad čím někdo strávil stovky hodin při projektu a odladíl na brzdě pro daný typ motoru. Jinak pokud by jsi měl zájem,tak idaho by asi byl schopny to sehnat trochu laciněji. Zavolej mu nebo napiš sz. Mě sehnal věci které jsem bez úspěchu sháněl víc jak 4měs a od něj to bylo do týdne.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

prosimtě nepiš pořád caps lockem...

jedinej pěknej bodykit děla pakfeifer ale připrav si na celej bodykit tak 20-30tis, všechno ostatní je hnus co se na auto těchto tvarů nehodí, btw 5gen se v roce 95 už dva roky nevyráběla ;)

ale jak tak koukám na ten interiér, volant a teď i spoilery tak je jasné že auto hodláš co nejvíce zmršit :) a to jsem myslel že rychle a zběsile už nikoho neovlivní :))

http://search.stores.ebay.com/MYCARSTYL ... 72QQsofpZ0

prolez ebay ;)

http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-p ... ?smid=4304

já jsem to chtěl řešit tak že koupím carlos sainz nárazník, na něj dopasuji lízo od pakfeiferu, stejně tak prahy a nástavec na zadek, je to decentní a vkusné ;)

http://www.dicompracing.com/img/pfcelica1.jpg
http://www.dicompracing.com/img/pfcelica5.jpg
http://www.dicompracing.com/img/pfcelica7.jpg
http://www.dicompracing.com/img/pfcelica6.jpg
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

libor12 píše:Www.hksusa.com to jsou výfuky a sani a spousta dalších věci. Popravdě na ebay bych já osobně asi nic nekoupil. Neslyšel jsem dobré zkušenosti. Věci od hks tady prodávají lepší tuning shopy cena se pohybuje kolem 15-18000 za nerez a to samé saní. Ale peníze do tohoto investované jsou utráceně s tím že tam daš něco nad čím někdo strávil stovky hodin při projektu a odladíl na brzdě pro daný typ motoru. Jinak pokud by jsi měl zájem,tak idaho by asi byl schopny to sehnat trochu laciněji. Zavolej mu nebo napiš sz. Mě sehnal věci které jsem bez úspěchu sháněl víc jak 4měs a od něj to bylo do týdne.

HKS je ta nejhorší varianta kterou mu můžeš nabídnout :wink:

navíc pokud se nebude dělat nic jiného tak se doporučuje jen vyměnit vložku z airboxu a nedávat otevřené sání

tady je test HKS filtru a hodnoceni "very poor" mluví za vše ;)

http://www.mkiv.com/techarticles/filter ... index.html
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 greddy: 3 věci. Všiml jsi si snad,že bych zmiňoval nějaký filtr? Já ne. O problému sání a sportovním filtru už jsem tu něco napsal. Věc už jsme navíc se Smirkem vyřešili přes icq. Ani nevíš o jaký motor se jedna. Jak si kdo upraví svoje auto je jen a jen jeho věc,můžu mu na to říct jen svůj názor. Tvoje auto jsem například já vůbec neviděl. Abych se eventuelně mohl pokochat pohledem. Škoda. Jinak jsem s tebou chtěl probrat pár věcí ohledně motoru a jeho ladění,ale pak jsem si přečetl pár příspěvků od tebe,zvlášť ten o leštění sacích kanálů,které Ombre zamkl. Ještě teď mě bolí břicho od smíchu. :D :D :D takže tvůj názor ohledně použití HKS vůbec nepovažuji za nějak přínosný. Popravdě ani diskuzi na téma ladění motoru.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no kluci kámoš to má na té supře ten zelenej hříbek od HKS,ale jestli mu to výkon přidalo to nevím jen to pěkně syčí při nasátí na brzdě s tím nebyl
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ano,to je jediný efekt. Zvuk. Ale lahodí uchu. :) už jsem to tu popsal v tématu sportovní filtr.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

libor12 píše:4 greddy: 3 věci. Všiml jsi si snad,že bych zmiňoval nějaký filtr? Já ne. O problému sání a sportovním filtru už jsem tu něco napsal. Věc už jsme navíc se Smirkem vyřešili přes icq. Ani nevíš o jaký motor se jedna. Jak si kdo upraví svoje auto je jen a jen jeho věc,můžu mu na to říct jen svůj názor. Tvoje auto jsem například já vůbec neviděl. Abych se eventuelně mohl pokochat pohledem. Škoda. Jinak jsem s tebou chtěl probrat pár věcí ohledně motoru a jeho ladění,ale pak jsem si přečetl pár příspěvků od tebe,zvlášť ten o leštění sacích kanálů,které Ombre zamkl. Ještě teď mě bolí břicho od smíchu. :D :D :D takže tvůj názor ohledně použití HKS vůbec nepovažuji za nějak přínosný. Popravdě ani diskuzi na téma ladění motoru.
je zajimavé že lidi kteří tomu rozuměli psali že je to blbost(shodli se s tím co jsem psal) ale přitom je ti to k smíchu, ono je dobré něco načíst ohledně motorů, ona ta teorie která se učí na technických školách není výmysl, podle nich se projektují celé motory od základu než si řict že když to bylo v NFS tak je to super, mluvil jsi o celém kitu sání od HKS a já ti neříkám jen svůj názor, dal jsem ti ověřený test, ale někomu kdo si myslí že problematice rozumí člověk nevysvětlí že to tak není, jen nemám rád když někdo někomu vnucuje lži, on se totiž vždycky objeví někdo kdo mu řekne že to tak není a on se pak začne rozčilovat že jeho názor někdo zpochybil, kit sání na celicu (je úplně jedno jaký je to motor protože všechny NA motory fungují v principu stejně) má smysl při větších úpravách nebo u Turba/kompresoru, a když už otevřené sání tak ne HKS jak ty doporučuješ ;) Každý kdo měl na NA T16/T18/T20 otevřený filtr si pochvaloval zvuk pískotu jak psal petr (mimochodem na supře to určitě výkon přidalo - jen ten filtr propouští hodně sraček do motoru a zanáší ho) ale každý pak vrátil zpět originál airbox ;) ale ty mi zase začneš psát že jsem debil a bla bla, že tomu nerozumim a že nemám žádné zkušenosti, jen proto že jsem nepíšu ni o tom na čem dělám jako jiní neznamená že nic nedělám, jen nepotřebuji aby mě někdo na internetu uznával jako boha a abych lezl někomu do zadku. Někdo to rád dělá, já ti jen řekl že mu doporučuješ kravinu ;)a nevím proč sem píšeš něo o přínosnosti, to tvůj příspěvek ukázal neznalost a já tě jen opravil ;)

mimochodem k problematice sání jsi mi nenapsal vůbec nic, jen mi píšeš to jak špatný jsem člověk ;) tak se projevuje člověk co o tom umí řící maximálně že je to dobré protože HKS a tím to končí ;)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to greedy - kdybys sis precet ostatni prispevky od Libora - ne jenom v tomto treadu tak bys vedel ze to nenapsal sem ale nekam jinam a tam je to moc dobre napsany

p.s. ( jen nepotřebuji aby mě někdo na internetu uznával jako boha a abych lezl někomu do zadku ) - tohle jsou dobry sra...y
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne čtv 01.05.2008, 16:07, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

bohužel nejsem tu zcela každý den tak nemohu číst vše ;) sem mi nenapsal nic o účinosti HKS sání, když jsou podle něj tak skvělé ;)
Odpovědět

Zpět na „Celica“