proběhla výměna filtru?Radus2,0Gti píše:protože jsem je tam již narvali????

asi je to tady skoro samý stylista bez vkusu

proběhla výměna filtru?Radus2,0Gti píše:protože jsem je tam již narvali????
Brzdy mám ok, podvozek origo stačí, nechci jezdit s žebřiňákem , taky je ale novej a motor kur..t nebudu, je po repasi a je taky dobrej. On každej hyzdí auto podle svého.greddy píše:proběhla výměna filtru?Radus2,0Gti píše:protože jsem je tam již narvali????já mluvím o něčem radikálnějším, třeba i občejnej podvozek je na celice jako jízda na lodi....štelovací podvozek, komplet nové brzdy, zákázkové nerez potrubí a svody, ostré vačky, větší vstřiky, úprava jednotky a podobně...tak kolik věcí z nich tam "máte"
Myslíš že auto které má poháněnou přední nápravu a má v sérii nějakých 150/170psu v je potřeba ještě nějak vylepšovat? Každý kw navíc bude draze zaplacený nemluvě o tom že přenést na předohrabu nějakých 200 a více psu už je problém i pro sportovní nebo i závodní podvozek nemluvě o komfortu jízdy? To co píšes má smysl třeba na čtyřkolce...Ale jinak... Každopádně interiér vozu by měl odpovídat představám majitele. On v tom jezdí on se v tom musí cítit dobře. Jakákoli polemika o tom postrádá smysl. A jak jsi vylepšil svůj interiér ty? Má tvoje auto to co jsi vyjmenoval? Pokud ano,je to krásná ukázka strojariny a lahudka pro znalecke oko. Muzes nahodit par fotek,rad se podivam. Je videt ze motorum rozumis,rad si s tebou na toto tema popovidam a upravy na n/a ci turbu proberu.greddy píše:proběhla výměna filtru?Radus2,0Gti píše:protože jsem je tam již narvali????já mluvím o něčem radikálnějším, třeba i občejnej podvozek je na celice jako jízda na lodi....štelovací podvozek, komplet nové brzdy, zákázkové nerez potrubí a svody, ostré vačky, větší vstřiky, úprava jednotky a podobně...tak kolik věcí z nich tam "máte"
Na tebe, mám taky nějaké stylistické záměry, ale zatím jenom nasávám inspiraci...Marťas píše:To bylo na me? mno nemam nafoceno, ale jestli po tom prahnes, tak to dnes nafotim a zitra bych dal...CharlieCh píše:Zajímalo by mě, jak to vypadá, hoď pár fotekdo galerky...