zadne repro na 5th. gen.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

zadne repro na 5th. gen.

Příspěvek od kuro »

zdravim wospolok,
chcem sa opytat niekoho, kto ma, alebo si robil audio do 5gen, ako ste poriesili uchytenie reproduktorov vedla zadnych sedadiel? na zeninej celde som zistil sqelu vec, ked som otvoril zaslepky na diery, ze je tam urobena komplet predpriprava, len tie repra niet o co uchytit... do tych plastow mi to pride moc slabe... ak to niekto ma hotowe, hodte pls. aj fotoz, co vam tam tie repro drzi...
thanx
Obrázek
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

já je mám v těch zadních origo boxech, nevím jestli to tam máš, ale přes celý ten zadní bok patří pod krycím plastem takovej velkej "basbox" a v něm je za repro tuším jakoby vycpávka a vyvedený kabliky a dírky na šrouby, mám to tak jak to patří, tzn. do toho plastu jenom a v pohodě (jsou to repro ještě z výroby co jsem se díval :D) fotky jsem na kompu žádný nenašel, tím neposloužím..
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

repro live

Příspěvek od micron »

takhle to vypadá... FUJI LIVE sound system box.
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

kluci, diky... podla tej fotky to je uplne jasne, ze u mna je to na how_o, ja tam nemam nic, voooobec nic... takze nezostava, len spekulovat a nieco dopasovat... micron: aky rozmer ma ten reprak?
Obrázek
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

naprosto presne

Příspěvek od micron »

jeste ze si nechavam i krabici :-) Kenwood KFC-1768S (170mm 6.5 in euro size) cca
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“