E9 - výměna bočního zrcátka

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
enikybeniky
Řidič

E9 - výměna bočního zrcátka

Příspěvek od enikybeniky »

Zdravim, chci se v nejbližší době vrhnout na výměnu jednoho mýho bočního zpětnýho zrcátka a jelikož bych se nerad mordoval s nějakým zbytečným odmontováváním všeho možnýho, tak bych chtěl poprosit někoho o stručný návod, jak na to, co všechno je třeba odmontovat, než se dostanu k samotnýmu zrcátku.
Předběžně jsem koukal a příjde mi, že budu muset dát pryč tapecírunk na dveřích nebo obložení A-sloupku? Fakt nejsem žádnej kutil, proto se chci poradit s vámi.

Díky všem. :wink:
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

Stačí když sundáš jen ten trojúhelníček co je na dveřích, pod ním jsou 3 šroubky, ty povolíš a je to
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

Tak a je to, ale byla to celkem fuška. :) Tak jsem musel odtáhnout kus tapece, páč jsem tam jinak nenarval ráčnu, pak mi ještě jeden šroubek spadl do tapece, takže další prča. :evil:
Ale jedno mi řekněte... V tom trojúhelnčíku, jak z něho čučí to hejblo jsem měl záslepku, páč to původní zrcátko mělo být elektrický... Jak se, sakra, zbavit tý záslepky nějak jinak než násilím? Jsem myslel, jak to v pohodě vymáčknu, ale nakonec nezbylo než se nasupenej chopit šroubováku a kladiva, barbarství, já vím. :oops: Kuju. :wink:
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

hele tak to netušim, já ty elektrický zrcátka sice mám ale bez záslepky :( no musí to jít vycvaknout šroubovákem asi
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
Odpovědět

Zpět na „Corolla“