Přestavba na LPG?
Přestavba na LPG?
Nazdárek lidičky, zajímal by mě Váš názor (popř. zkušenosti) na přestavbu VVTi na LPG. Našel jsem firmu Vialle, která montí LPG do Subaru a dočetl jsem se, že má schválenou přestavu i pro Toyotu (Corolu). Používá technologii Vialle LPi, tak nevím, zda by nestálo za to zauvažovat nad montáží. Vlastním nový vůz a za ta léta přece jenom bude benál dražší a dražší.
-
- Věčnej rejpal
N jednoduché je to, že s LPG musíš každý rok na revizi, Emise jsou dražší a zabírá to místo v kufru.
No jde o to kolik najedeš kilometrů, aby se ti to vyplatilo.
No a pokud se rozhodneš to namontovat, dohlídni na to, aby v případě že by to dávali místo rezervního kola, tak ať ti namontují držák rezervního kola, protže by jsi s tím mohl mít problémy na STK i na silnci.
No jde o to kolik najedeš kilometrů, aby se ti to vyplatilo.
No a pokud se rozhodneš to namontovat, dohlídni na to, aby v případě že by to dávali místo rezervního kola, tak ať ti namontují držák rezervního kola, protže by jsi s tím mohl mít problémy na STK i na silnci.
RAV4 D-CAT
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tiež som nad tým uvažoval, ale túto myšlienku som zavrhol kvôli návratnosti... Ja nelietam ročne cca 20 tisíc na Corollke a cca 10 tisíc na MR-ke. MR-ka je bez debát a u Corollky by sa mi investícia pri mojom štýle jazdy vrátila tak za 5 rokov a na to sa môžem vyprdnúť.
Byť Tebou tak by som si to dobre prepočítal...
Byť Tebou tak by som si to dobre prepočítal...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61