KAPOTA NA MOTOR,,,JE TO DOBRA CENA?

vše ohledně modelové řady Celica
pegasss
Člen Týmu

KAPOTA NA MOTOR,,,JE TO DOBRA CENA?

Příspěvek od pegasss »

$608.00

Obrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

seibon seženeš i levněji,....ebay,...kolem 400 :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ale malokdo ti to posle do EU a pokud ano cena za postu bude astronomicka diky velikosti...
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

greddy píše:ale malokdo ti to posle do EU a pokud ano cena za postu bude astronomicka diky velikosti...
To je pravda a za tuhle cenu jsi to sehnal kde?...pokud je to konečná cena za kterou Ti to někdo předá u nás tak to je slušné
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Pokud nemas turbo a TMIC, tak je ta kapota navic zbytecne derava - ten prostredni otvor specialne, je totiz prave nad TMIC. Takze bych spis doporucil karbonovou OEM look:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
L.I.S.A.K.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.I.S.A.K. »

Beaver píše:Pokud nemas turbo a TMIC, tak je ta kapota navic zbytecne derava - ten prostredni otvor specialne, je totiz prave nad TMIC. Takze bych spis doporucil karbonovou OEM look:...
Svatá pravda :wink: Já už to koupil s děravou kapotou :lol: a fakt je to na nic akorát tam tudy teče. A od jistý chvíle mi voda v motorovém prostoru navozuje lehkej tik v oku. :mad:
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen :-(
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

L.I.S.A.K. píše: Svatá pravda :wink: Já už to koupil s děravou kapotou :lol: a fakt je to na nic akorát tam tudy teče. A od jistý chvíle mi voda v motorovém prostoru navozuje lehkej tik v oku. :mad:
To se ti myslím nikdo nediví, to by nas.alo každýho :wink:
pegasss
Člen Týmu

Příspěvek od pegasss »

no vida ze to k necemu je,,ta voda me vubec nenapadla,,,proste se me libi prave ty tvary,,,a jak tak ctu je to spis k zlosti,,,
pegasss
Člen Týmu

Příspěvek od pegasss »

A CO TAHLE,,,TAKY MOC DERAVA?

Obrázek
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

to bude,podle me,to same s tim rozdilem,ze jedna ma nasavani horizontalne a druha vertikalne.Co se tyce vzhledu tak jsou urcite hezci nez ta obicejna.co takhle ty otvory nejak nenasilne a neviditelne ucpat?nebo zalepit nejakym plastem z druhe stany?No i kdyz kurvit karbonovou kapotu za nejakych 10 klacku nejakym kusem plastu nevim,nevim.
celica 1,6
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

pegasss píše:A CO TAHLE,,,TAKY MOC DERAVA?
http://www.autozconcept.com/images//ips ... L-AT-1.jpg
do této ti aspoň tolik nenaprší, když bude stát
TOYOTA CELICA ST205
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tuhle kapotu mam na NA GTi a co se tyce vody tak v pohode jen bacha na umyvani, jednou jsem se tam vysokotlakou pistoli trefil :oops: pak jsem musel cekat hodinu na pumpe :D

je tam jediny problem a to ze napriklad kdyz jedes po dalnici tak ten motor se hodne chladi, asi mozna vic nez by bylo dobre
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

Ja si naopak myslim ze tato "derava" kapota ma svoj zmysel aj na atmosferickom motore, a to presne to co uz napisal greddy, motor sa chladi (ale on to povazuje za nevyhodu :). Ide totiz o to, ze takato CS kapota (nie ta s tym " sosakom" ) ma tu bezva funkciu ze vypusta vzduch ktory naporom zoberie vpredu, prejde motorovym priestorom, schladi ho a vyjde otvorom von (cize pri otvorenom sani je to parada). Ta co ma sosak a la Subaru nevypusta skoro nic, len nasava dalsi a dalsi vzduch.
greddy píše:tuhle kapotu mam na NA GTi a co se tyce vody tak v pohode jen bacha na umyvani, jednou jsem se tam vysokotlakou pistoli trefil :oops: pak jsem musel cekat hodinu na pumpe :D

je tam jediny problem a to ze napriklad kdyz jedes po dalnici tak ten motor se hodne chladi, asi mozna vic nez by bylo dobre
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

kdyz pojedes po dalnici a motor se ti vychladi na NEprovozni teplotu (provozka je nekde v pulce stupnice, na dalnici tato rucicka klesla uplne na zacatek) a budes chtit predjizdet tak mi chces rict ze motoru to neublizi? ;) ale kdeze....ta kapota tam je pro TMIC ktera u NA jaksi chybi, ono ta kapota je dobra pokud chces jet treba na sprint nebo etapu na vrchy ale dlouhou jizdou se motor vychladi tak ze je to nezadouci...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

greddy píše:kdyz pojedes po dalnici a motor se ti vychladi na NEprovozni teplotu (provozka je nekde v pulce stupnice, na dalnici tato rucicka klesla uplne na zacatek) a budes chtit predjizdet tak mi chces rict ze motoru to neublizi? ;) ale kdeze....ta kapota tam je pro TMIC ktera u NA jaksi chybi, ono ta kapota je dobra pokud chces jet treba na sprint nebo etapu na vrchy ale dlouhou jizdou se motor vychladi tak ze je to nezadouci...
jo souhlas když si ji dáte na atmosféru tak ze spodu ten otvor zalepte já vím že je to blbý ale je to tak
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“