E9 - Silentbloky motoru a převodovky

vše ohledně modelové řady Corolla
dr.knedlo
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dr.knedlo »

Beaver píše:Silentblok vymontovat a oblemcat lepidlem na bázi polyuretanu (lepidlo na okna se tuším používá taky). Funguje to u silentbloků v kovových pouzdrech, silentbloky stabilizátorů apod. pochopitelně takhle dost dobře vylepšit nejde, páč po vymontování držíte v ruce jen ten kus gumy.
Ja to zkousel a nedrzleo to.Mozna spatna volba lepidla...pri te vrstve by to schnulo 3mesice. Podle zadni strany lepidla, pri 20` 1mm nebo tak nejak....
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

No už je obědnanej.Už se nedá nic dělat.Jsem domluvenej jestli to nebude sedět,že ho mám poslat spátky a vrátí peníze,takže pohoda.

Jinak novej je novej.Musí to někdo vyskoušet jestli to sedí......potom už budou mít případní zájemci jasno,že je to on nebo taky ne. :? Uvidíme
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Tomas99
Člen Týmu

Příspěvek od Tomas99 »

Cau, mam E9 liftback 1.3 r.v. 91 - dal jsem auto do servisu v Praze ve vrsovicich a tam mi ten zadni silenblok sehnal (neco kolek 1.200,- myslim, ale mozna se pletu). je to uz pres rok, ale mam pocit, ze ho na z velkoskladu typu AUTO KELLY .... mozu se ti zeptat, kdyz ho nesezenes. ZDAR
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

Tonda píše:No už je obědnanej.Už se nedá nic dělat.Jsem domluvenej jestli to nebude sedět,že ho mám poslat spátky a vrátí peníze,takže pohoda.

Jinak novej je novej.Musí to někdo vyskoušet jestli to sedí......potom už budou mít případní zájemci jasno,že je to on nebo taky ne. :? Uvidíme
daj potom prosim Ta vediet, ci pasoval. Ja budem musiet tiez tento silentblok vymenit.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

fajry píše:
Tonda píše:No už je obědnanej.Už se nedá nic dělat.Jsem domluvenej jestli to nebude sedět,že ho mám poslat spátky a vrátí peníze,takže pohoda.

daj potom prosim Ta vediet, ci pasoval. Ja budem musiet tiez tento silentblok vymenit.

Jo hnet jak to namontuju,tak dám vědět jestli pasuje :wink:
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

takže ten silentblok co jsem objednal je dobrej.Je to tento: ?)ZDE
A nějaký fotky přikládám.Je to foceno telefonem,takže se omluovám za kvalitu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“