Tak jsem zvědav kdo mi neuvěří

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
schimiGTi
Řidič

Příspěvek od schimiGTi »

Yayo píše:tak a co poviete na tohto t"i"pka hmm ja som z toho v pici aky su kkt inde a ja som si nadaval za 170 na ceste hehe proste ceknite a tiez toyotka len troooosku inaa (moj sen to auto nie ta rychlost mat take tak chodim 40 aby ma kazdy videl hehe)

http://www.youtube.com/watch?v=8uaSUcUh ... re=related
to vypadá spíš jako že jedou proti němu než že je předjíždí uff
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
schimiGTi
Řidič

Re: heh

Příspěvek od schimiGTi »

TO Yayo: mě spíš dostalo tohle
Yayo píše:.Lenze tym to nekonci bo som to auto prave kupil a boli tam cvaknute zadne trubky a v predu brzdila len jedna strana druha mala kov o kov.No proste zabijak bol to extrem.
chápu že si chceš zkusit nové auto, ale tohle je hazard pro všechny!
Taky jsem se na to těšil to mi věř první corollu jsem dával doromady 3 měsíce, ale na top speed jsem se odvážil až potom co jsem auto líp poznal a i tak mi nedalo klid pomyšlení na pichnutí gumy, apod.

Přeji všem spoustu dalších bezproblemových kilometrů!
Corolla E9 1.6 92kw GTi Liftback -> ex
Corolla E10 1.3 55kw Xli Sedan - do 174 tkm benzín 6,7L/100km; poté LPG 8,5L/100km 1,5Kč/km ale jezdím svižněji :-)
Corolla E15 1.4 D4-D 66 kw Sol Sedan Obrázek
Yayo
Člen Týmu

Re: heh

Příspěvek od Yayo »

schimiGTi píše:TO Yayo: mě spíš dostalo tohle
Yayo píše:.Lenze tym to nekonci bo som to auto prave kupil a boli tam cvaknute zadne trubky a v predu brzdila len jedna strana druha mala kov o kov.No proste zabijak bol to extrem.
chápu že si chceš zkusit nové auto, ale tohle je hazard pro všechny!
Taky jsem se na to těšil to mi věř první corollu jsem dával doromady 3 měsíce, ale na top speed jsem se odvážil až potom co jsem auto líp poznal a i tak mi nedalo klid pomyšlení na pichnutí gumy, apod.

Přeji všem spoustu dalších bezproblemových kilometrů!

A co som debil akych je na ceste dost a... Uz som taky a iny nebudem pokial sa nieco nestane co uz uz sa nejdem obhajovat vidim ze to nema zmysel stale sa niekto najde taky ako ja ak nie horsi no co uz tak si treba davat bacha na debilov ako ja !!!!!!

Prajem pekne km na vasich cestach
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

LaBuS píše:nebyl jsem jinej s tím ducáním :lol: :lol: i v mraze s otevřenejma okýnkama :D akorát jsem potom nepohnul krkem :lol: :lol:
Se Suprou casto jezdim (jezdil jsem) s otevrenym okynkem i bez pustene hudby, zima nezima... nemuzu si pomoct :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Yayo
Člen Týmu

Příspěvek od Yayo »

Beaver píše:
LaBuS píše:nebyl jsem jinej s tím ducáním :lol: :lol: i v mraze s otevřenejma okýnkama :D akorát jsem potom nepohnul krkem :lol: :lol:
Se Suprou casto jezdim (jezdil jsem) s otevrenym okynkem i bez pustene hudby, zima nezima... nemuzu si pomoct :D

Si mal ako sa ti na nej pacilo hmm co vravis na nu ake su plusy a ke minusy na nej aj ked ma neodradis od jej kupy tak sa aspon pytam.Je to moja laska
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Pořád mám, ale postihla mně klasická porucha, typická pro Supry třetí generace - klepe klika. Líbí se mi na ní všechno, akorát o motor se musíš starat jako o oko v hlavě a jakmile to někdo před tebou zanedbá, tak máš smůlu a dřív nebo pozdějc tě potká fouknuté těsnění pod hlavou nebo klepající klikovka. Proto se chystám vyměnit motor za ten ze čtvrté generacem je mnohem odolnější + pár koní navíc :lol:
Lexus IS200
Lexus RX400h
Yayo
Člen Týmu

Příspěvek od Yayo »

Beaver píše:Pořád mám, ale postihla mně klasická porucha, typická pro Supry třetí generace - klepe klika. Líbí se mi na ní všechno, akorát o motor se musíš starat jako o oko v hlavě a jakmile to někdo před tebou zanedbá, tak máš smůlu a dřív nebo pozdějc tě potká fouknuté těsnění pod hlavou nebo klepající klikovka. Proto se chystám vyměnit motor za ten ze čtvrté generacem je mnohem odolnější + pár koní navíc :lol:

Jaaaj ja som myslel ze mas 4 generaci ja by som chcel tu radsej a prajem ti hodne stastia s vymenou noveho motora do tvojej krasky a nech ti drzii.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

4. generace se mi nelibi, je moc kulata... Navic je tam min mista pro nohy a rozlozeni palubni desky mi ukrutne nevyhovuje. Nehlede na cenu, ktera je porad velice velice vysoka. Motor je ovsem vytecnej, proto ho taky chci :twisted:
Lexus IS200
Lexus RX400h
Yayo
Člen Týmu

Příspěvek od Yayo »

tak to akoze bez vyhrady na motor ten je podla mna jeden z naj z japan produkcie ci nie?Inak pre mna je 4gen. to naj od japoncikov aj ked je dost tazka.A ty si ides dat aky motor 2jz ge alebo gte
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Tech vybornych motoru z JPN produkce je dost... 2JZ-GTE, 3S-GTE, RB25DETT, SR20DET, apod.

Jinak ja samozrejme pujdu do GTE... turbo je turbo (zvlast kdyz jsou dve).
Lexus IS200
Lexus RX400h
rodriguez
Řidič

Příspěvek od rodriguez »

Yayo píše:Inak pre mna je 4gen. to naj od japoncikov aj ked je dost tazka.
Těžká??? není o nic těžší než srovnatelná auta od konkurence těch cca 1550kg je v poho.
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Yayo
Člen Týmu

Příspěvek od Yayo »

skrz ten motor je to velmi v poho ja nevravim ze srovnatelna auta su lahsie len ze je o neco tazsia ako napr corolka ale ten motor to s lahkostou vykonpenzuje ci nie :lol: :-D

inak pekne auticka:-D
rodriguez
Řidič

Příspěvek od rodriguez »

Yayo píše:skrz ten motor je to velmi v poho ja nevravim ze srovnatelna auta su lahsie len ze je o neco tazsia ako napr corolka ale ten motor to s lahkostou vykonpenzuje ci nie :lol: :-D

inak pekne auticka:-D
nemůžeš porovnávat uplně jiná auta (corolla-supra) ale poměr váha/výkon.
Corolla 1.6 G6 již prodaná , Supra MKIV TT Targa, Avensis T22 1.6, Avensis T22 2,0 D4D, BMW E60 530d, Land Cruiser HZJ78
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“