Potkávací a dálkový světla
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Potkávací a dálkový světla
Ahoj, nesvítí mi obě přední světla, neměl by někdo schéma zapojení nebo alespoň radu, kde by mohl být problém? Nesvítí potkávací ani dálkové. Pojistky i žárovky v pořádku. Výstražné probliknutí dálkovýma taky funguje. Dík Dave
libor12 píše:A co takhle třeba napsat co je to za auto?
To by nemuselo být špatný udat typ auta

Potom eventuelně vezmeš mněřák,to relá vysuneš a místo cávky hodíš hroty mněřáku a zacvakáš páčkou na rožínání světel a jestli tam šťáva bude a relé necvaká,tak je po něm jak po žabě
Ať se daří

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
4 Tonda: Naprosto s tebou souhlasím,je to povětšinou stejně řešené. Někde jsou 2 rele,někde 1 víceokruhove. Pokud napíše typ auta je to vyřešené. Řeknu mu máš tam 1 rele je tam a tam. To mi připomelo,když jsem kdysi vyřizoval objednávky oprav pro jednu firmu která vyráběla vany a sprchové kouty, hydromasazní... Telefonát od paní: nefunguje mi sprcha! Já: a co je to za typ? P: no elektrická sprcha. Já: no,dobře a kde to je? P: v koupelně v horním patře.
Já: a kde je ta koupelna?
P: no u nás v domě! Si myslíte,že ji máme na zahradě!
Já: a kde stojí ten dům? Teprve poté udala adresu. Protože probíhala evidence prodeje,věděl jsem co má za typ a mohl jsem se ji zeptat: a v té sprše svítí vám světlo? Ona: ne! Já: a jde vám vůbec elektřina? Ona:ne,nejde....
:D a tak bych mohl pokračovat dál a dál... Tím jsem chtěl jen naznačit že udáním typu auta a roku výroby by byla rada daleko snazší. 

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, no na takovou zakladni vec jsem zapomnel
. Je to Toyota Previa D4D rv 2001, moc se u nas nevidi, ale myslim ze to bude stejny i u ostatnich modelu z tohohle rv. Rele k tem parkovackam cvakne uvnitr pod kaslikem, kdyz bliknu vystrazny, tak cvakne nejaky pod kapotou u pojistek, ale u tech potkavacek a dalkovych nic necvakne. Jenze prave nevim, kde ho mam hledat. Dekuji vsem za rychle odpovedi. Je videt, ze si jeste lidi umej pomahat
Dave

Čoveče ale Toyota Previa D4D rv 2001 je pro mně moc nový.....do toho já nevidím.Já spíš takový starý vraky.Tam jakš takš vím kde co je,ale tohle je na mně moc.Pomohl bych víc než jsem napsal ale bohužel nemohu sloužit. :cry
Leda bys jel přez Prostějov.V tom případě bych ti na to mrknul.Tohle auto jsem ještě nespravoval,takže přez net víc neporadím.
Každopádně ať se daří
Leda bys jel přez Prostějov.V tom případě bych ti na to mrknul.Tohle auto jsem ještě nespravoval,takže přez net víc neporadím.
Každopádně ať se daří

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čau, dík za odpovědi, do sekce previa jsem koukal, ale tam se většinou baví o tom předchozím modelu. Těch d4d tady v ČR jezdí jenom pár, takže s tim většina lidí nemá zkušenosti. Našel jsem to relé na dálkový, ale žádnou závadu jsem neobjevil. No nedá se nic dělat, vyrazím k nějakému elektrikáři. Dík za rady. Mějte se
Uz to mas asi opraveny ale jedna moje zkusenost,Mel jsem podobnej problem ale byla to spis moje chyba teda chyba hlavne v mozku ze me to hned nenapadlo:Vecer chci odjet z prace domu ale svetla nesly jen cvakalo relatko a svitily obrysovky a svetelna houkacka, tim jsem vyloucil vlakna na zarovkach, prolezl jsem vsechny pojistky, moc prima svitil jsem si telefonem a byl skoro v koncich, v tom jsem si vzpomel ze jsem vyndaval spinac(ovladac na zadni mlhovku kvuli vymene zarovicky, kterou jeste nemam a nechal jsem ho vyndanej a v tom byl zakopanej pes, pak me docvaklo ze to je nejak propojeny protoze zadni mlhovka nesviti bez rosvicenejch svetel, sice jsem se s tim trapil ale po 1/2 hodine jsem konecne odjel. Ve dne jsem si toho nevsim protoze pouzivam svetla pro denni sviceni takze ani protijedouci auta me neupozornovali ze nesvitim.treba budes mit problem ve spinaci na zadni ci predni mlhovky?
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm