E10 prestrikani stredoveho panelu

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
vodry
Člen Týmu

E10 prestrikani stredoveho panelu

Příspěvek od vodry »

potreboval bych poradit, rozhodl sem se nastrikat si na jinou barvu stredovy panel na moji corolle, vyhrala to stribrna.vsechno slo celkem snadno rozmontovat a barva drzi dobre, jen sem musel pouzit zaklad na plasty.nicmene jeste vsechno neni dodelany a prave proto pisu.

Vzduchovani u spolujezdce mi nejde vyndat, nevite nekdo na jakym principu je to uchyceny?vsechno z celyho auta jde rozebrat snadno a tohle drzi a mam strach abych to neulomil.

dalsi cast sou vnitrni kliky, je to na sroub ale pak to stejne nejde vyndat, myslim ze to drzi lanko a zas mam strach abych to dal doporadku.

diky za radu
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

jen si tam musim prehodit ze sluzebniho auta tohle radio at je to jeste hezci:o)
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

Ohledně tý páčky dveří, musíš povolit šroub a pak šoupnout jakoby dopředu, takhle to je ne mojí E9
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

JJ u 5ti dvéřové je to jak píše medved.design, u 3dv musíš kolem kličky vypáčit zespodu nebo z vrchu a pak vytáhneš tu mističku pod tím, pak už na to příjdeš jak to rozebrat když to uvidíš. A tu ventilaci u spolujezdce, no vypáčit mřížku jde, ale mám pocit že zbytek je tam tak blbě přišroubovanej, že to bude na artistickej výkon, pokud kvůli tomu nevyhodíš komplet palubku.
Holomek!
vodry
Člen Týmu

Příspěvek od vodry »

Rampa89 píše:JJ u 5ti dvéřové je to jak píše medved.design, u 3dv musíš kolem kličky vypáčit zespodu nebo z vrchu a pak vytáhneš tu mističku pod tím, pak už na to příjdeš jak to rozebrat když to uvidíš. A tu ventilaci u spolujezdce, no vypáčit mřížku jde, ale mám pocit že zbytek je tam tak blbě přišroubovanej, že to bude na artistickej výkon, pokud kvůli tomu nevyhodíš komplet palubku.

s tou ventilaci sem si to myslel ze to bude na nic, uvidim, zkusim tam posodat nejak sroubovakem a treba na to prijdu, je divny ze vsechno jde snadno az moc dobre a tohle zrovna ne.nezbude mi nic jinyho nez vzit stetecek a udelat to rucne, pri trose sikovnosti to bude taky dobry.uvidim v patek.diky moc za radu, urcite to nejak vyuziju
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Není zač. No ono aji na druhé straně u řidiče je myslím jeden šroubek tak blbě umístněnej, že na to člověk musí mít krátkej šroubouvák a gumovou ruku, páč je hodně vysoko a je tam málo místa. to u toho spolujezdce budeš muset přihrádku ven a zespodu no...
Holomek!
MC1980
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MC1980 »

Ahoj. Chci se Tě zeptat. Jak dlouho schne základ a samotná barva? přemýšlím už delší dobou o něčem podobném... Díky moc...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já to jenom doplním, že ta mřížka u spolujezdce je opravdu přišroubovaná uplně nahoře jedním malým šroubkem, přičemž já to rozdělal až když sem měl celou palubní desku z auta venku. Nemám představu jak to rozdělat (a hlavně složit), když je to v autě. Panel napravo od řidiče se dá jednodušše vypáčit přes malej otvor dole uprostřed.
Holomek!
MC1980
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MC1980 »

Koukám, že už to nějakou dobu máš přestříkaný.
Dotaz: Když hejbeš s páčkama na topení, jak moc to máš poškrábaný třeba od nehtů... Zajímalo by mě, jak to vydrží... Neloupe se to?
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

musis si nehty taky nekdy ostrihat... :D :D :D
MC1980
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MC1980 »

Dobrýýý, 1:1 :-)
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

pokud to delal tak ze to pekne najezil a naleptal a fouknul na to plnic tak to bude v pohode...ja taky delal celej tunel a drzi to moc pekne...jo a pak jeste lak samo...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“