Pravda pravdoucíBeaver píše:Pozitivni je, ze uz se na tuhle cast auta budes moct spolehnout
Elektrika málem posmrti - opraveno , vyřešeno
- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to je slušný
Lisak> sice vidim jen pidifotky... proboha pochopte už všichni prosííím, že ukazto a multipicus nefungujou! a nebudou! dovolim si tvrdit min. 69% lidí jako já vidíme prdlajs. už cca od února.
... no teda jste fakt hustý!!!Respekt!!! tohle rozmotávat... a pak skládat... to by mě asi celej servis nenáviděl
i kdyby to byl special elektroservis... tomu řikám kábl bordel
fandim ať se vám to povede složit, tohle je fakt moc moc moc moc, ne, to je víc, mnohem víc, je to nejvíc.
Myslim, že kdyby tohle viděl Japonec, tak si řekne, co tooo? tahle část auta nebyla nikdy určena k rozebírání... jo Češi se nevzdaj! blázni
ve všem se musej vrtat...
s tim nárazníkem... jasný dostala ťufku, tenhle 92 byl ve stejný červený barvě na vrakárně, tak se to vyplatilo.... jinak novej stojí 1800,- 90R ale bez barvy-black, už sem si kdysi taky ťufnul. celkem lidová cena.
... no teda jste fakt hustý!!!Respekt!!! tohle rozmotávat... a pak skládat... to by mě asi celej servis nenáviděl
Myslim, že kdyby tohle viděl Japonec, tak si řekne, co tooo? tahle část auta nebyla nikdy určena k rozebírání... jo Češi se nevzdaj! blázni
s tim nárazníkem... jasný dostala ťufku, tenhle 92 byl ve stejný červený barvě na vrakárně, tak se to vyplatilo.... jinak novej stojí 1800,- 90R ale bez barvy-black, už sem si kdysi taky ťufnul. celkem lidová cena.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: to je slušný
Teda s tim multipics fakticky netušim držim se návodů
No a k těm káblum rozmotaný , natažený a zhruba roztříděný na desce v garáži to bude zejtra. Ale stejně budu ten svazek měnit celej za jinej neporušenej a tenhle zůstane kdyby něco. Že by to Japonec nerozebíral nevim nevim ty mají proti nám evropanum božskou trpělivost
mně s tim včera nepomáhat jeden kamarád tak nevim jak by to celý skončilo
No a vrtat se v tom fakt musim jinak nepojedu , autoelektrikář si řekne ani si radši nepředstavuju kolik když o mně hned radši něco nepřerazí. Složíme to doufám zpátky manuálů mám z netu dost a tištěnej taky. Ono už je to daný délkou a tvarem těch konektorů že to asi ani jinak než správně zapojit nepujde. IMHO źatím si to myslím a pamatuju zhruba jak to bylo zapojený.
P.S. nevíš teda nějakej funkční imagehosting. server
No a k těm káblum rozmotaný , natažený a zhruba roztříděný na desce v garáži to bude zejtra. Ale stejně budu ten svazek měnit celej za jinej neporušenej a tenhle zůstane kdyby něco. Že by to Japonec nerozebíral nevim nevim ty mají proti nám evropanum božskou trpělivost
P.S. nevíš teda nějakej funkční imagehosting. server
- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné moc pěkné , kudy to vedlo zdokumentovaný mam a koukám že když nebudu vědět kouknu na fotky k toběPavo.B. píše:jde o to to tam jen dobre poskladat aby to sedelo, konektory jsou kazdej jinej - japonec neni blbej, chce mit zdokumentovano kudy to vede
me obrazky fungujou ( vyjimecne )
neco z nasi prace o vikendech
P.S. obrázky mě fungujou taky
- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
OPRAVENO
Tak Celda už zase jezdí svítí , bliká , troubí a vůbec všechno funguje tak jak má. Dneska po cca 12 hodinách práce za vydatné pomoci kamaráda je komplet.

- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: to je slušný
je to sice trošku off, ale microne, mě multipics aji ukazto funguje v pohodě, a to i přes mozillu, tak esi nebude problém někde v tvých linkách, nemáš tam taky někde takový dráty trošku propečený?micron píše:Lisak> sice vidim jen pidifotky... proboha pochopte už všichni prosííím, že ukazto a multipicus nefungujou! a nebudou! dovolim si tvrdit min. 69% lidí jako já vidíme prdlajs. už cca od února.
Lisak: good work, taková změť, heh... hlavně že se podařilo a funguje
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz