rozdělovač
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
rozdělovač
nedávno jsem zjistil že mi do rozdělovače pídí olej někde přes vačku nemůžu na to přijít kde. kdysi jsem to měl rozdělané když jsem měnil těsnění pod hlavou ale ted si už nevzpomínám jestli je tam nějaké těsnění jak je vačka spojená z rozdělovačem v manuálu nemůžu nic najít poradte dík
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No typy rozdělovaců podle epc jsou tam dva. Liší se hlavně víckem pro kabely. Podle nakresu to vypadá že v jednom jsou 3 O kroužky. Jeden tam co tělem prochází osicka dole u ozub kola a dva nad sebou nahore co je palec. To je jeden typ a druhy ma o krouzek dole a nahore gufero. Rozebrat to asi nebude tak tezke.
2 Jimmy, samozřejmě se nemýlíš. Také jsou vnější a vnitřní, jednobřité, vícebřité, s prachovkou, bez prachovky .
Pro motory s tlakovým mazáním se používají kaučuková nebo silikonkaučuková gufera, ale stačí prodejci říct, že chceš gufero do motoru s tlakovým mazáním, případně mu ukázat staré a on bude vědět.
Pro motory s tlakovým mazáním se používají kaučuková nebo silikonkaučuková gufera, ale stačí prodejci říct, že chceš gufero do motoru s tlakovým mazáním, případně mu ukázat staré a on bude vědět.
- kufor
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
problem bol, ze v mojom rozmere sa v ceskej republike take gufero nikde nevyskytovalo
a to som volal aj do dvoch fabrik, kde sa gufera priamo vyrabaju a dostal som k telefonu nakeho guferackeho majstra
ten mi to cele podrobne vysvetlil, ja som mu podakoval a s tym, ze 1000kusov ich naozaj nepotrebujem, som sa aj rozlucil
bolo mozne objednat to z USA, ale postovne predstavovalo asi 800 nasobok hodnoty gufera a predavajuci nebol ochotny rozumnej dohody a poslat to postou ...
tak sa muselo improvizovat vytocenim vymedzovacieho kruzku a pouzitim ineho gufera
asi tolko moja story s jednym malym kuskom gumy ...
a to som volal aj do dvoch fabrik, kde sa gufera priamo vyrabaju a dostal som k telefonu nakeho guferackeho majstra
ten mi to cele podrobne vysvetlil, ja som mu podakoval a s tym, ze 1000kusov ich naozaj nepotrebujem, som sa aj rozlucil
bolo mozne objednat to z USA, ale postovne predstavovalo asi 800 nasobok hodnoty gufera a predavajuci nebol ochotny rozumnej dohody a poslat to postou ...
tak sa muselo improvizovat vytocenim vymedzovacieho kruzku a pouzitim ineho gufera
Toyota Celica, ST202, '97
2.0GT 125kW/170hp
2.0GT 125kW/170hp
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a u toyoty to neslo objednat? gufero na rozdelovač pro mou bývalou 3SGE mne tam stálo kolem 200kč..kufor píše:problem bol, ze v mojom rozmere sa v ceskej republike take gufero nikde nevyskytovalo
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já o těch kroužcich co jsou kolem osy rozdělovace celou dobu mluvil. Rozdělovac 3sge znám akorát z výkresu,ale ten můj rozebrat jde. Pod palcem je takový 4 ozub. A pod ním půlená podložka zajištěna ocelovým kroužkem. Ten se sunda,podložka vyloupne a osička vyndá.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp