wmousew píše:A co kdyby Tě usvědčil
Tak vypustím i mu

wmousew píše:A co kdyby Tě usvědčil
Ing_Mazi píše:wmousew píše:A co kdyby Tě usvědčil
Tak vypustím i mu
To se zatlouká, zatlouká a když to praskne, tak se zatlouká ještě vícwmousew píše:A to by nebylo na nějakej ten paragraf??
kdepakwmousew píše:A to by nebylo na nějakej ten paragraf??
najednouLaBuS píše:kdepakwmousew píše:A to by nebylo na nějakej ten paragraf??kde není žalobce, není ani soudce
![]()
![]()
![]()
no kóóónečněIng_Mazi píše:Tak dneska pokud vydrží počasí pojedu umýt Rollku , osvěžit a pak nafotit nějaké ty fotečky pro vás
A co si pod tím mám představit?LaBuS píše:no kóóónečněIng_Mazi píše:Tak dneska pokud vydrží počasí pojedu umýt Rollku , osvěžit a pak nafotit nějaké ty fotečky pro vásjá teď řešim hodně muziky za málo peněz
(ale né typu NitMan Petruss a spol.
na to nemám místo, ani peníze
česté pioneerské, že nekecám, měli aspoň 4 typy...199 Kč kus bez rozdíluIng_Mazi píše:Ty nedělej si ze mě prdelCharlieCh píše:Hele, mazi, právě jsem se vrátil z Lídlu a tam za 199 peněz měli pestrobarevnou nabídku koncovek, no fakt, nekecám.Ing_Mazi píše: Neznamená že sem ji dostal že tam bude
Musí se vyčistit a pokud se tam nenabouchá tak nebudu vědět jak vypadá na autězítra dojde foťák, takže to v týdnu nafotím a všechno to sem nahážu
nebo až přijedeš na sraz tak ti vypustím kola