Nevím jestli to tu už nebylo,ale včera jsem se informoval v Toyotě na možnost obědnání novýho motoru a sdělili mi,že už se nedá sehnat ani blok.Údajně zastavily výrobu tohoto motoru úplně.Zajímavý co?Nevíte jak se to teda řeší když někdo chce nový a ne jen starý po generálce?
A druhý dotaz je na GO tohoto motoru.Netušíte kdo by ji zvládnul a za kolik?
Děkuju
konec prodeje nových motorů 4A-GE
konec prodeje nových motorů 4A-GE
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
není se čemu divit, nový motor si za ty ceny koupí (myslím u nás) málokdo.
GO bych se nebál, ale najít někoho kdo to udělá pořádně za rozumnou cenu je kumšt. než sem se smířil se spořebou oleje, tak jsem jí chtěl dělat taky. Měl jsem kontakt na chlápka co udělal GO na CRX 1.6 92kw a šlapalo mu to dobře. Majitel si sháněl díly jaké tam chtěl a jezdí s tím dosud. Je to jen motor, ale vyznat se v tom
GO bych se nebál, ale najít někoho kdo to udělá pořádně za rozumnou cenu je kumšt. než sem se smířil se spořebou oleje, tak jsem jí chtěl dělat taky. Měl jsem kontakt na chlápka co udělal GO na CRX 1.6 92kw a šlapalo mu to dobře. Majitel si sháněl díly jaké tam chtěl a jezdí s tím dosud. Je to jen motor, ale vyznat se v tom

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zvádl jsme nekolik 7m, nekolik 4G63 + pár dalších aut a jezdej dodnes a v pohode.
Nejsme mechanik takže jsme jel prostepodle manuálu.
zkus to, neboj se toho - pořid si motor z nejakého vraku a hraj si. není to složité, jen se nebát
Díly ti kdyžtak dodám, a mylsím že tu na foru je odst lidí co trošku zkušeností maj a jiste se rádi s případnou radou připojí..
Nejsme mechanik takže jsme jel prostepodle manuálu.
zkus to, neboj se toho - pořid si motor z nejakého vraku a hraj si. není to složité, jen se nebát

Díly ti kdyžtak dodám, a mylsím že tu na foru je odst lidí co trošku zkušeností maj a jiste se rádi s případnou radou připojí..