Já bych Rollce nakecal že už na něj pár let jezdíombre píše:2 Mazi: Né, to bys na něj (GTX3) musel pár let jezdit.

Jsem zaříkávač Coroll

Já bych Rollce nakecal že už na něj pár let jezdíombre píše:2 Mazi: Né, to bys na něj (GTX3) musel pár let jezdit.
No počkej, koncovku jsme ještě nedořešilifildis píše:Hele ty zařikávači, tak ten topic radši pojmenuj NO NAME, jak tak na to koukám![]()
![]()
Neznamená že sem ji dostal že tam budeLaBuS píše:4 mazi vždy´t jsi psal, že koncovku jsi už dostal od tchána z feldy, akorát jí tam kladivem nabouchat
Hele, mazi, právě jsem se vrátil z Lídlu a tam za 199 peněz měli pestrobarevnou nabídku koncovek, no fakt, nekecám.Ing_Mazi píše:Neznamená že sem ji dostal že tam budeLaBuS píše:4 mazi vždy´t jsi psal, že koncovku jsi už dostal od tchána z feldy, akorát jí tam kladivem nabouchat
Musí se vyčistit a pokud se tam nenabouchá tak nebudu vědět jak vypadá na autězítra dojde foťák, takže to v týdnu nafotím a všechno to sem nahážu
Ty nedělej si ze mě prdelCharlieCh píše:Hele, mazi, právě jsem se vrátil z Lídlu a tam za 199 peněz měli pestrobarevnou nabídku koncovek, no fakt, nekecám.Ing_Mazi píše:Neznamená že sem ji dostal že tam budeLaBuS píše:4 mazi vždy´t jsi psal, že koncovku jsi už dostal od tchána z feldy, akorát jí tam kladivem nabouchat
Musí se vyčistit a pokud se tam nenabouchá tak nebudu vědět jak vypadá na autězítra dojde foťák, takže to v týdnu nafotím a všechno to sem nahážu
To bys mě musel prvně usvědčit SherlokuLaBuS píše:4 Mazi a to bys mohl dostat pokutu, bo by ses dopustil přestupku proti občanskému soužití dle § 49/1c zč. 200/90 Sb. a kdyby sis ty ventilky nedejbože ponechal tak dokonce přestupku proti majetku dle § 50/1a zč. 200/90 Sb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... a to by si se nedoplatil![]()
a my by měli na pívo