Mozno trochu OT: Dnes som si siel z prace vo svojej sedej Popelke a na semafore na cervenej som za sebou v spataku videl Yarisa v presne rovnakej farbe (farba 1G3 je skor neobvykla, ako bezna). Bol som celkom zvedavy, ci da sofer nejak najavo, ze je "yaris positive" a este k tomu v rovnakej farbe. Slecna sa zaradila vedla mna do pruhu a so sirokanskym usmevom usilovne kyvala Bola velmi zlata, hodila by sa medzi clenov fora. Ak by boli nalepky, lahsie by sme sa prip. spoznali, o koho ide a ci ide o clena klubu. Takze taka mala story na stredu...
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
borland píše:...usmevom usilovne kyvala Bola velmi zlata, hodila by sa medzi clenov fora. Ak by boli nalepky, lahsie by sme sa prip. spoznali, o koho ide a ci ide o clena klubu....
No parada, dalsi priklad z praxe o uzitocnosti nalepky len to uz nejako uzavrime nech sa olepicujeme a kyvame si blikame si.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Dobre, dobre, pockame, potom mi mozes poslat SKOTY13 co si im dala nacenit a ja skusim nieco zistit tu na SK co by to stalo....
uf,ale sa tesim lebo bude to dobre vyzerat...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.