Rampa89 píše:Není 3,5 litru nějak moc? Já sem tam snad víc jak 2,8 nedostal aby to nebylo přes rysku, taky vím že některý servisy mají takovej špatnej údaj že pak přelívají...
Jinak já používám na brzdy obyčejnou silikonovou stříbřenku, do 400C, a to hlavně aby když se člověk podívá na pěkný disky aby za něma nebyly rezem olezlý brzdy. Zatím sem to tak natíral asi na 5ti autech a na všech to vydrželo nejmíň 2 roky než byla zase vidět rez, přinejhorším sem to každej rok přetřel a bylo. Akorát je lepší tu barvu nechat trochu zaschnout než s tím hned vyjet, protože by mohla ta barva vlivem horka začít vařit a pak to udělá puchýře a loupe se to a taky když na tu čerstvou barvu hned nasadíš disky tak pak se přilepí a jdou blbě dolů (to řeším že to trochu ofouknu horkovzdušnou pistolí). Základ sem pod to zatím nikdy nedával, jenom sem se snažil je co nejlíp obrousit ocelákem a odmastit. Toť vše.
Nějaké ty výsledky, černou už mám přezutou (na letní, disky ze stříbrné):
3,5L by moc být nemělo, mám to tak 1-2mm nad rysku a i podle wmousew a fildis by tam 3,5l mělo v pohodě vlézt

Já chci ty brzdy na červeno

Disky máš pěkné, stejné jako sem měl mít já

včera sem viděl na kolejích novou fabku s 185/55/15 a stejně diskama jako mám já (ENZO) kdyby neměla 5ti díru tak mu je přezuju

Labus : foťák bohužel ještě není