no kurvaIng_Mazi píše:
za 6300kč komplet

No jako co sem viděl já ty inzeráty tak to je super cena bohuželMiTMaN píše:no kurvaIng_Mazi píše:
za 6300kč kompletto sou drahy kolecka
na to ze ty moje na karolince me vysli kompet na 8 tisic
no ale to je jiná ligaLubomir Klinkáček píše:Nevím co se vám zdá drahý ty moje disky vyšly na 8000+1500 za jeden plášt
DíkyMiTMaN píše:jo neni to spatny![]()
to nerikam
no jo nenapsal..pze tech 14" moc sehnat neumim...16" 17" v poho ..ale niz uz je to horsi
ted me kamos dal za ukol at mu sezenu 13" s limcem na twingo... takze mam docela tezkej orisek
ale corollce ty enza slusej
NestrašBeaver píše:A po vikendu to rozstrelis
No skoro jak říkáš, koukali, cloumali, ale vše v pořádku, jen doporučeno vyměnit olej a žárovku u SPZ, jinak pohoda, pochvala že při 283tis km jede motor krásně, ke škrtajícím brzdám neřekli nic ...Beaver píše:Osobne si myslim, ze si vezmou 99 korun a reknou Ti, ze mas stary auto a co bys jako chtel... Podle toho popisku jde v podstate o to, ze zvednou kapotu, kouknou kolik mas oleje a vody, MOZNA zmeri bod mrznuti obojiho uvedeneho. Zvednou auto, kouknou zespoda kde vsude to hnije a co z toho kde tece. Pro trose stesti manik aspon zalomcuje kolama a zataha za stabilizatory a tycky rizeni, aby priblizne zhodnotil vule. Potom ti sundaj kola, reknou ze mas sjety desticky (leda bys mel zbrusu novy) a ze by sis u nich mel koupit novy. Jestlize jim to bude stat za to (u E10 asi nebude...) sundaj a zkontrolujou i zadni bubny. V podstate nejakych 10 minut prace + elektrina za pohon zvedaku, cca naklady 30-40 korun, zbytek je zisk
No taky sem byl naštvanej že tam nemůžu, tak sem na to dohlížel přes otevřený vrata z dálky celou dobuPandy píše:No já jsem byl taky objednaný u Hukra, když jsem se ale dozvěděl, že nemůžu být ani přítomný při prohlídce, tak jsem poděkoval a prohlídku zrušil. Takový přístup opravářů neberu - prej aby se mě něco nestaloPůl hodiny bych měl sedět v čekárně a ani bych nevěděl co s autem vlastně dělají. To určitě!!!