Mám problém s tachometrem..vše v pořádku ale neukazuje mi celkovoé najeté kilometry a ani dosavadní kilometry...má s tímto někdo zkušenost? nebo co by to mohlo být, nový tachec určo není levný
Tachometr 6G
- TORUS
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tachometr 6G
Zdravím všechny
Mám problém s tachometrem..vše v pořádku ale neukazuje mi celkovoé najeté kilometry a ani dosavadní kilometry...má s tímto někdo zkušenost? nebo co by to mohlo být, nový tachec určo není levný
díky
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pravda,je to kvuli km. Nekdo nechtel aby tam byl skutecny stav pri prodeji. V jednotce je takovy "svab" jako ma treba tel na imei a do nej probiha zapis a nejen km,ale i udaje o diagnostice. Staci ho vyzkratovat nebo odpajet. Jenze to delal nejaky nouma nebo ten kdo nechtel,aby se vedelo co se s autem delo. Takove bych asi nekoupil. Mohlo by nakonec byt i kradene.
- jirka howard
- Člen Týmu
čau lidi, ta celica je ode mně, měl jsem ji tady před časem i v nabídce, k tomu tachometru asi tolik, dvakrát se mi stalo, když jsem vynuloval počitadlo, že se zastavilo i když kilometry funguvaly dál, rozběhlo se mi to až po pár km, čísla sedí dobře, pochybuju, že by to bylo stočené, i když člověk nikdy dneska neví, auto bylo koupené v Německu loni v listopadu se 148tkm, je to na něm.smlouvě od autohausu, i stav odpovídá stáří, a kradené rozhodně nebylo, to jsem si ověřoval hned na začátku, nevím co dodat víc.