tak tak, já měl plnou hlavu jen kolwmousew píše:Charlie: to víš ty kola daj zabrat tak nekouká jinam![]()

tak tak, já měl plnou hlavu jen kolwmousew píše:Charlie: to víš ty kola daj zabrat tak nekouká jinam![]()
Ale neboj, kola už mámCharlieCh píše:Hmmmm, zjevně
všechno potřebuje svůj čas, u mě to platí dvojnásobCharlieCh píše:2 Mazi -ale že to trvalo
Milos to nevi, ale dostat se tam takovej problem neni. Pokud skoncis na prehrade, tak Te vyzvednu, mam to tam relativne kousekLaBuS píše:jinak v Brně trefim akorát do UDHa na Zelňák, jinak nikam, jo možná ještě na přehradu
kde je letiště, to nevim
ale Miloš to asi ví
![]()
tak OK díkes, na přehradu trefim i bez Mildy, jezdil jsem se tam koupat když jsem "studoval" na UDHBeaver píše:Milos to nevi, ale dostat se tam takovej problem neni. Pokud skoncis na prehrade, tak Te vyzvednu, mam to tam relativne kousekLaBuS píše:jinak v Brně trefim akorát do UDHa na Zelňák, jinak nikam, jo možná ještě na přehradu
kde je letiště, to nevim
ale Miloš to asi ví
![]()
... a hned potom jak seženeš koncovku, tak přejmenuj topic na "jakej foťák pro mojí rollku" a jedeme dálIng_Mazi píše:Kola jsou na Rolince![]()
Jak bude po ruce fotoaparát tak to pro vás blejsknuale vypadaj pěkně na 14"
LaBuS píše:... a hned potom jak seženeš koncovku, tak přejmenuj topic na "jakej foťák pro mojí rollku" a jedeme dálIng_Mazi píše:Kola jsou na Rolince![]()
Jak bude po ruce fotoaparát tak to pro vás blejsknuale vypadaj pěkně na 14"