Celica 3.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Diky! To vypada moc zajimave a i cenove prijatelne. Pokud dobre chapu,budou potreba dve civky a dva valce palit soucasne. Tohle bude zajimat i keeeka,on chtel pouzit take nejakou plne programovatelnou jednotku,kterou by mu nekde ladili. Ale tohle odpada. Book mam takze to muzu odladit primo na aute coz je super!
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

juknete sem .. klepající motr by snad šel dá t do kupy, nemylsíte??

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

nebotohle, ale to už je masírka :D
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

a daůlší dve..přičemž ta druhá je nádherná..
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

jinka tenhle model ( ne v kabriu ) stýále stojí tady u PB na zahrade a chteli za nej 5tis. .udajne je pojízdná ( jen vybitá baterka ) a na papírech. Byl jsme ji omrknout aje tam dost rzi ale ne nic co by neslo zachránit ( tigrova celda 5G byla v mnohem horším stavu :D )
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

Chápu to tak, že použiješ buďto dvě cívky a budou pálit dva a dva válce, nebo zachováš nějaký ten rozdělovač. Doopravdy to vypadá vcelku dobře, i bych to zkusil místo toho nevhovného rozdělovače co mám na Supře (z jiného tipu motoru), ale já bych musel rozdělovač zachovat, R6, jen bych vyhodil tu podtlakovou a odstředivou regulaci, která moc nefunguje. Co mi na tom vadí je, že to nemá vstup z nějakého čidla klepání, které by v případě detonací skrouhlo předstih o požadovanou hodnotu a upozornilo mě na to, že k detonacím dochází. To bude totiž ten nejhorší problém u toho ladění, naladit to na co největší hodnotu předstihu, ale aby nedocházelo k detonacím a spoléhat se u tohoto na ucho může znamenat smrt motůrku :?
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

To Idaho: O nějaké Supře MKI v ČR náhodou nevíš? jestli tu tohle auto vůbec je.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 Idaho: tak to jsou opravdu pekne kousky!! Vypada to podle objemu na motor 20r-c,21r-c. Predelani na 22r bez jakehokoli problemu. Blok zustava,vymeni se jen vlozka valcu a hlava. S nahradnimi dily na 22r vubec zadny problem,v serii bezproblemove dostupne v CR. Oni ten motor totiz snad jeste vyrabi. :D a urcite ho nepouzivala jen celica. Na te bile je originalni kit Zender,zadny "domadel" :D S renovaci na tom budes jako ja. Budto to nechas tak a pockas az prijde smrt,nebo vezmes 30-50k a vrazis je do totalni repase kastle. (opiskovat,vyvarit,lak) pak dalsich 50 motor a podvozek. Ovsem muzes byt jisty ze takove auto na silnici nepotkas. A o to asi jde. A nejen tobe :D :D :D A pravdepodobne to bude vse puvodni. Ty kola jsou jako mam ja,ale s limcem. Take original. Uz to vidim vylestene! :)
Naposledy upravil(a) libor12 dne ned 06.04.2008, 13:11, celkem upraveno 1 x.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 sfyklg: no jo,sestivalec. :D co se s nimi domluvit na vyrobe pro tri civky? Za zeptani nic nedas. Ja bych z toho cidla klepani az takovy strach nemel. Uz ted ho tam ja nemam. Protoze panove od lce predpokladaji pouziti 100 oktanu. Minimum detonaci,zadny samozapal ani pri kompresi 12:1. Navic preddefinovanou krivku predstihu jde zmenit. Ja mam k dispozici ty civky na svickach z fobie :D,tak bych je zapojil do serie. Jinak MkI... Tak to by byla jasna volba i pro me. :D O zadne v CR nevim,a s nejvetsi pravdepodobnosti ani nebude. Tezko budes shanet v Evrope a bude to balik i v totalce. A dalsi do repase. Ovsem exkluzivita zarucena. :D Ja mam pro tohle slabost. Dlouhou dobu jsem tomu odolaval a nakonec se neubranil. :D Zkratka me ty nova auta nic nerikaji. Beru je jako spotrebni material. Jeste dnes kdyz si vzpomenu na setkani se Shelby GT 500 tak mi beha mraz po zadech :D
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

No jo-klasické motocyklové zapalování :D Už jsem se tu o něm zmiňoval.U plně programovatelného je nejlepší využití v kombinaci se vstřikováním-zároveň se dá doladit i palivová mapa(s notesem třeba na letišti,nebo pod oblíbeným kopcem) :P
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 keeek: Ja mam palivove mapy pouze dve. :D a tou je prvni a druha komora karbce. :D :D :D takze do neho pujdu. Potrebuju pouze zapalit to co si motor nasaje a ve spravny cas. Tebou zminovany ignitech je o dost drazsi. Navic tohle je domaci vyroba tak by nemel byt problem to s nimi jeste sw doladit. I kdyz co jsem si sosnul vypada ze opravdu pujde velice dobre optimalizovat.
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Tak tyhle palivový mapy mám nejradši :D :D :D A plyn má taky pouze dvě mapy-ON a OFF :D :D :D Ignitech v sobě skrývá také jiné věci jako je třeba startovací omezovač :D To jsou ale vymoženosti,které jdou mimo mě-mám rád vše pod osobní kontrolou.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tomu take rozumim. :D omezovac pri startu maji uz karbce. Je tam bimetal ktery nepusti palivo do druheho stupne pokud nema motor provozni teplotu.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

4 sfyklg: resume meho znameho je,ze to co je na aute je nepouzitelne. Pripojil to k booku a zjistil ze krivka predstihu je pevne dana bez moznosti zmeny,to co je v rozdelovaci(4civky),jedna slouzi klasicky k impulsu jiskry a ty 3zbyvajici jsou snimace ke korekci predstihu.
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Čeldy na tom Mobile pěkné,ale ty ceny...Nevím jestli to někdo koupí tam,ale ty auta maj cenu podstatně menší :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

2Libor-ta bílá trojka kabrio má nějak povědomá kola :D :D :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Na ta kola jsem upozornil o par prispevku vyse. :D cena za kabrio odpovida. A to nevis kolik jsem ja dal za tu moji. :D :D ale kdyz te neco chyti tak nad nejakym tim eurem nepremyslis. :D :D
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Jenže Tys kupoval motor.To okolo bylo za dax :D :D :D Žes reagoval na ty kola jsem nějak přehlédl :) Ta jak psal Idaho za těch 5 by mě zajímala...Respektive...zítra bych si pro ni jel :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Odpovědět

Zpět na „Celica“