Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
Tomko,tie folie sa lepia zvnútra.Má to aj tu výhodu,že sa velmi blbo rozbíja sklo(v prípade zlodejov).Ak by sa to lepilo zvonka,tak by sa to aj okrem iného rýchlo doškriabalo(stačí ak sa oprieš o nejaký konárik)...
A o vyhrievanie skla nemaj strach.Bude to fungovať,ako keby si tam nič nemal
Ledaže by som zaspal na vavrínoch a vymysleli aj folie,ktoré sa lepia zvonku-ale nepočul som o tom ešte.
Inak ja nie som proti ani na bok to nalepiť .Ale zvnutra to nedám kôli tým "budúcim" foliam tiež.
A o vyhrievanie skla nemaj strach.Bude to fungovať,ako keby si tam nič nemal

Ledaže by som zaspal na vavrínoch a vymysleli aj folie,ktoré sa lepia zvonku-ale nepočul som o tom ešte.
Inak ja nie som proti ani na bok to nalepiť .Ale zvnutra to nedám kôli tým "budúcim" foliam tiež.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
asi mas pravdu!muco píše:Tomko,tie folie sa lepia zvnútra.Má to aj tu výhodu,že sa velmi blbo rozbíja sklo(v prípade zlodejov).Ak by sa to lepilo zvonka,tak by sa to aj okrem iného rýchlo doškriabalo(stačí ak sa oprieš o nejaký konárik)...
A o vyhrievanie skla nemaj strach.Bude to fungovať,ako keby si tam nič nemal![]()
![]()
inak ja by som bol za umiestnenie vlavo dole na zadnom okne
No vela ludí(napr.potápači alebo aj piloti vrtulníkov) majú svoje označenie pod znakom zn.auta u nás pod TOYOTOU a je to pekné-len že to je na plechu na farbe-DOBRE SOM ZAMIEŠAL KARTY ????:lookround:
Ale nie-neberte ma za slovo.
Inak Mio-to ten vejfuck máš akože len-tak na krásu,alebo to má aj potom iný zvuk ??
Ale nie-neberte ma za slovo.
Inak Mio-to ten vejfuck máš akože len-tak na krásu,alebo to má aj potom iný zvuk ??
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Prave ze zvuk je taky krajsi,pradie doslova,sem tam zakasle tak sportovo.ALe je to tlmic na konec vyfuku,nie len koncova ozdoba.Ma to dvojitu stenu a z vnutra take perforovane dierky,tam je nejaka tkanina...muco píše:....Inak Mio-to ten vejfuck máš akože len-tak na krásu,alebo to má aj potom iný zvuk ??
K nalepke, nedaval by som ju ako vojaci,ale ako Yarisaci

Moze sa stat ze sa nalepka poskodi z casti,a bude tam vidiet stopy,budes chciet prelepit s nahradnou,netrafis sa a tak na okne mas na vyber,das dole,premiestnis,....atd
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Bol som teraz prilozit na okno a fakt by asi pasovalo najviac na lavy zadny horny roh zadneho skla.tam je to cierne pozadie okna najvacsie a dobre sa to bude tam citat,vynimat.Inac ani uprostred hned cez tretie brzdove svetlo to nevyzeralo zle.A svetlu to vadit nebude,lebo su to len pismena...Skoty13 píše:umisteni dobre - vlevo dole nebo nahore, ale vypada divne to z kopce do kopce - zkusila bych to dat vlevo nahoru ale vodorovne, ne takhle sikmo...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Podla mna by mohol byt rozmer nalepka DLHA 10CM a VYSOKA 3.5CM.Samozrejme to chapeme ako prvy odhad,nie zavazne data pre objednavku.Fakt si to skuste vytlacit a prilozit na to zadne okno.
Skoty13 skus to aj ty na PC umiestnit tak ako ty myslis ak mas cas.neviem presne ako si to myslela...

Skoty13 skus to aj ty na PC umiestnit tak ako ty myslis ak mas cas.neviem presne ako si to myslela...

myslela jsem to presne jak jsi to dal nahoru do leveho rohu
aby to nebylo sikmo ale rovne... jen mi to prijde strasne malicke, to me v reklamce zabijou je to moc velka piplacka pro plotr
zitra to zkusim zmerit kolik vy tamvychazelo misto aby to bylo tak akorat...

Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6

Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Ok-môže byť. 
A vieš čo ma ešte tak napadlo, (lenže zasa je to na plech)-ale ...
ako by to vypadalo v tom oblúku pod stieračom.Dizajnovo by to tam sadlo.
(blbosť čo?
)
Asi nejak tako .----sorry,mne sa to inak nedá nahrat.Ono sa to sice nahrá a aj ukáže ,aky obrazok tam bude,ale nakoniec to tam nie je...
http://www.ukazto.com/?img=2610755,2608 ... adLogo.jpg
P.S. hore v strede by to mohlo aj byť

A vieš čo ma ešte tak napadlo, (lenže zasa je to na plech)-ale ...
ako by to vypadalo v tom oblúku pod stieračom.Dizajnovo by to tam sadlo.
(blbosť čo?

Asi nejak tako .----sorry,mne sa to inak nedá nahrat.Ono sa to sice nahrá a aj ukáže ,aky obrazok tam bude,ale nakoniec to tam nie je...
http://www.ukazto.com/?img=2610755,2608 ... adLogo.jpg
P.S. hore v strede by to mohlo aj byť
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
ty brdo ta to je dobre toto.a to si ako a co si tam dal.lebo starsi Yaris ma len jednu ziarovku v hornom svetle. Novsie maju 4x LED ale je to svetlo tensie ako na starom...
Si to nalepil na okno ci do vnutra svetla?
Si to nalepil na okno ci do vnutra svetla?