Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
no ja sa budem musiet opytat v utorok ked mi budu davat folie ze ci si mozem dat na to nejaku nalepku, pretoze tie folie sa naliepaju z vonkajsej strany. inak super navrh (kresby)muco píše:Dobre Tomko-chrápem Ťa![]()
![]()
A ja si to dám tiež z vonka. Možno na sklo.Ale nedá mi to nenapísať.Mal som min.rok Kalos-predvadzacie vozidlo a tiež tam boli stopy po nálepkách.Dalo sa to ale s pastou (nie zasa s brusnou) vyčistiť.A okrem toho-zasa až taký pluser by nebol,keby to trochu bolo vidno - po odstránení nálepky z kasne Toyta-veď sa názov auta nemení.Je toto predsa iné,ako keby si nalepil "COCA COLA"...a pod.
(toto len akože na okraj![]()
)
tak preto xcu davat dole skla. ale potom preco ked som sa vozieval na oktavke kde boli tiez tmave skla tak boli zvonka. co potom vyhrievanie skla na zadnych (piatych dverach)? to by sa potom nedalo dat? alebo robilo sarapatu, alebo sa mylim?Ičo píše:folie sa lepia z vonkajsej strany? ??![]()
![]()
![]()
tak to asi nie,jedine perforovane folie sa lepia z vonku,reklamy atd,... protislnecne asi nie... to som este nepocul ... a lepit na to mozes potom v pohode...
Dik za vyfuk,je to len koncovy tllmic original Toyota z USA,darcek.odporucam inac,pekny zvuk.tomko píše: pekny vyfuk, mne by sa to pacilo na sklo dole vlavo. mohli by sme urobit hlasovanie so vsetkymi moznostami a co bude mat najviac tak tam by sa to dalo.co vy na to?
Skusal som to davat aj na lavu stranu,lebo si myslim ze to je pri objehani lepsie vidiet,len ostane to tak ze bude smerovat kufor loga do prava? No idem to tu este nacapit...
Vy uz mozete hlasovat kde to umiestnime,este dnes zmeriam velkost...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.