Spoznavaci znak YARISakov Toyota klubu
tak nic no pockajme este trosku co nato ostatni, a dohodneme sa ako to dame a kde vyrobit...
ak mas ty Skoty13 moznost zistit cenu kolko by stala taka nalepka, z gumoveho/plastoveho transparentneho materialu do exterieru a textura by bola ako na obrazku,alebo to dame spravit len obrysy vo farbe bielej,alebo ciernej?
Nebude sa to zle lepit ten obrys auta?
ak mas ty Skoty13 moznost zistit cenu kolko by stala taka nalepka, z gumoveho/plastoveho transparentneho materialu do exterieru a textura by bola ako na obrazku,alebo to dame spravit len obrysy vo farbe bielej,alebo ciernej?
Nebude sa to zle lepit ten obrys auta?
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tady vedle mně je reklamní agentura kde by to ale uměli vyřezat, ale jen ze samolepicí fólie, dám jim tam ten návrh ať mi udělají kalkulaci. Samolepka je na přenosné fólii tak, že se nalepí obrázek vcelku a přenoska se sloupne. Mám chtít i kalkulaci na dvoubarevné provedení? Jen tak pro představu?
Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Ano zisti aj dvojbarevne, a hlavne sa spytaj ze ci je to vhodne na sklo do exterieru(dazd,sneh,slnko) koli zivotnosti,lebo si budeme musiet kupit potom viacej kusovSkoty13 píše:..Mám chtít i kalkulaci na dvoubarevné provedení? Jen tak pro představu?
Ono na tom ciernom mieste zadneho skla zvonku sa bude biela varianta pekne vynimat.Az by som povedal ci by nebola siva lepsia...menej bude kricat.len pozor na velkost....treba uvazovat s umiestnenim v spodnej casti okna,vlavo/vpravo.
No uvidime co povedia v agenture.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Ja osobne by som to dal na zadno sklo. Fakt ta nalepka po odstraneni z laku necha stopu.OStalo to aj na nasich firemnych autach,aj boli kvalitne nalepky,stale to slnko UV vytaha ze to bude poznat....a skus si to vytlacit a nacap si to na sklo do dolneho roha na to cierne,vies jaka pecka?To bude dobre,a na skle odmastenom to bude aj dobre drzat....tomko píše:.... len neviem ci to davat na sklo alebo na karoseriu
Dobre Tomko-chrápem Ťa
A ja si to dám tiež z vonka. Možno na sklo.Ale nedá mi to nenapísať.Mal som min.rok Kalos-predvadzacie vozidlo a tiež tam boli stopy po nálepkách.Dalo sa to ale s pastou (nie zasa s brusnou) vyčistiť.A okrem toho-zasa až taký pluser by nebol,keby to trochu bolo vidno - po odstránení nálepky z kasne Toyta-veď sa názov auta nemení.Je toto predsa iné,ako keby si nalepil "COCA COLA"...a pod.
(toto len akože na okraj
)
A ja si to dám tiež z vonka. Možno na sklo.Ale nedá mi to nenapísať.Mal som min.rok Kalos-predvadzacie vozidlo a tiež tam boli stopy po nálepkách.Dalo sa to ale s pastou (nie zasa s brusnou) vyčistiť.A okrem toho-zasa až taký pluser by nebol,keby to trochu bolo vidno - po odstránení nálepky z kasne Toyta-veď sa názov auta nemení.Je toto predsa iné,ako keby si nalepil "COCA COLA"...a pod.
(toto len akože na okraj
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid