MAXXINOX a V-MAXX ???
Na corollu E12 3D TS

Badger píše:To bohuzel nemam, ale kdyby jsi chtel, tak ti mohu sehnat na tvuj model pruziny ci kompletni podvozek z USA za levnejsi penize!
Jaky to mas rok vyroby???Deptor píše:Tak neco nabidni))
HR , KONI sport ?
Mrkni na 16vvti a 18vvtl-i compressor)) Potrebuju na obe auticka asi ..
na tu 16 staci pruziny , minus 30 max,aby sli na seriove tlumice a nebo i muzes podvozek
a na tu 18cku urco komplet stavitelny .
hod mi pak sem link a ceny , dikes draku
Tak tyto pruziny u kterych si ovsem muzes zvolit snizeni od 0-2,5palce vyjdou na 5000,-Kcpetrusxxx píše:a koukni take na corolla e10 1.4 16V 55kw
Kompletne stavitelny podvozek od zname firmy Greedy, je to luxus a tomu taky odpovida ta cena... 30000,-Kc!Tonda píše:Badger píše:To bohuzel nemam, ale kdyby jsi chtel, tak ti mohu sehnat na tvuj model pruziny ci kompletni podvozek z USA za levnejsi penize!
Prosím tě předběžně mám dotaz jestli by šly sehnat tlumiče na to moje auto.A co nižší pružiny? ty by se dali taky sehnat? Nebo celej podvozek.....ale s pevným snížením.
Napis mi prosim te presne rok a oznaceni autaTonda píše:Badger píše:Tak tyto pruziny u kterych si ovsem muzes zvolit snizeni od 0-2,5palce vyjdou na 5000,-Kcpetrusxxx píše:a koukni take na corolla e10 1.4 16V 55kw
Jine tam tedka bohuzel nejsou!
A totok není na E9 Gt-i? To by bylo super!!!!!!!
Ted tam nic neni, tak jedine chvili pockat a to se v tomto pripade vyplati, ptz vychazi financne velice zajimavepetrusxxx píše:jenze ja chci komplet pruziny a tlumice..