ahojte,
na vyssich prevodovych stupnoch pri plnom zrychleni (predbiehanie) sa mi dnes zacal z motora resp, niekde spoza odkladacky ozyvat taky zlvastny hrkot. prejavuje sa to len cca medzi 3000 a 4000 otackami, pri plnom plyne viacmenej len na stvorke a na patke (tj. pri zatazeni motora. na trojke sa to ozyva len velmi malo). ma niekto napad co by to mohlo byt? (corolla e12 1cdftv 85 kw)
interier to moze byt, ale pochybujem o tom, vsetko som v ramci moznosti popocuval
dakujem za odpovede
hrkot z motoroveho priestoru (?)
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hrkot z motoroveho priestoru (?)
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: hrkot z motoroveho priestoru (?)
Ventily? mě tam furt něco chrčí nebo vržehanz píše:ahojte,
na vyssich prevodovych stupnoch pri plnom zrychleni (predbiehanie) sa mi dnes zacal z motora resp, niekde spoza odkladacky ozyvat taky zlvastny hrkot. prejavuje sa to len cca medzi 3000 a 4000 otackami, pri plnom plyne viacmenej len na stvorke a na patke (tj. pri zatazeni motora. na trojke sa to ozyva len velmi malo). ma niekto napad co by to mohlo byt? (corolla e12 1cdftv 85 kw)
interier to moze byt, ale pochybujem o tom, vsetko som v ramci moznosti popocuval
dakujem za odpovede

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no já mám E10 1,3 55kw a čím dál víc si všímám že řvou při sebemenším šlápnutí na plynhanz píše:toto je diesel... ventily to nebudu, je to iny zvuk
to tie ventily som mal na starej E10, vyriesil som to placebicky - 98 okt benzinom

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

No až tak placebicky to nebolohanz píše:to tie ventily som mal na starej E10, vyriesil som to placebicky - 98 okt benzinom

Ja som totiž kedysi na Karolíne mal tiež problém, že pri určitých otáčkach (myslím medzi 4000-4200) mi klepali ventily a problém bol práve v zle nastavenom predstihu zapaľovania. Po jeho nastavení to zmizlo.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Jimmi píše:Mě takhle drnčela objímka vepředu na výfukové rouře. Ta objímka sama je snad nerezová, ale matičky byly obyčejné. Takže jedna urezla, viselo to na druhé a při určitých otáčkách (rezonanční frekvence) to podivně drnčelo.
Zrovna jsem to chtěl napsat.Ten samej problém jsem mněl i já a bylo to taky tím plechem na výfuku.Taky mi jeden šrobek ureznul a ten druhej to tam držel a nedržel. Takže to tam tak viselo. Vidím,že závady se opakují

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...